Cookie- og Privatlivspolitik

The Talented Mr. Ripley (1999)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Talented Mr. Ripley, The
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning m. intro, Film, tapas & cocktails, Særvisning
|

Filmen 'The Talented Mr. Ripley' er en adaptation af Patricia Highsmiths roman.

Thrilleren foregår i halvtredserne og handler om den unge, underklassefyr Tom Ripley (Matt Damon), der ved et fint selskab - klædt i en Princeton-jakke, han har lånt - underholder ved klaveret.

Da den stenrige industrimagnat Herbert Greenleaf (James Rebhorn) spørger, om han kender hans søn, Dickie (Jude Law), fra universitet, lyver Tom. Og inden længe indvilliger han i - mod betaling, naturligvis - at tage til Italien for at lokke Dickie, som nyder det søde liv, hjem.

'The Talented Mr. Ripley' er blot en af flere film om karakteren, Tom Ripley.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Wow, hvor blev jeg dog positiv overrasket over denne film. Damon giver alt sin charme til karakteren Tom Ripley, en rimelig god løgner. Han ved han er færdig, men han giver ikke slip på håbet - og han holder rigtig godt fast. Helt ufatteligt han ikke fik en Oscar nomination. En af hans bedste roller, er de blinde dem der fra? Fin præstation fra Law, som jeg ikke er vild med, men det var da en fortjent Oscar nomination. Fremragende film som klart kan ses.

S. Rico

Det er Matt Damons film. Han giver den skruppelløse Tom Ripley en pudsig sympatisk charme. Så man sidder faktisk og håber at han slipper afsted med sine løgne og mord. Meget fascinerende.

Wayne

Nok den mest overbevisende præstation af Mat Damon, nogensinde - som den fattige gut der forelsker sig i den riges liv og kæreste, så meget at han bliver ham - og hvad deraf følger. Jude Law er også overbevisende som Dickie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.