Cookie- og Privatlivspolitik

The Strangers: Prey at Night

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
22.03.2018
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Strangers: Prey at Night
|
The Strangers 2: Prey at Night

Gyseren 'The Strangers: Prey at Night' er en opfølger til den effektive home invasion-film The Strangers fra 2008, der introducerede os for den voldelige trio Man in the Mask, Pin Up Girl og Dollface.

Ægteparret Cindy og Mike er på vej med deres børn, Luke og Kinsey, til datterens nye kostskole. På vejen overnatter de i onklens trailerpark, men noget er ikke helt, som det skal være - og inden længe bliver de fire en del af et sygt, morderisk spil med de tre maskerede mordere. 

Filmen er instrueret af manden bag bl.a. haj-gyseren 47 Meters Down, og den er baseret på et originalt manuskript af skaberen bag den første film, Bryan Bertino.

'The Strangers: Prey at Night' går både i den første films fodspor, men hylder også de blodige 80'er slasher-film, der bl.a. tæller de ikoniske gysere som Halloween, Fredag den 13. og A Nightmare on Elm Street. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
4.2
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... knap så overraskende og uhyggelig som den 10 år gamle original." (Michael Lind)

  • Politiken

    "... kort sagt blottet for nærings- eller underholdningsværdi." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
nadjauser/646419

Sååå lang tid siden at jeg har fået så mange chok! Handlingen er lidt tam, men den måde den er filmet på er genial og den måde skuespillerne lider og flygter for deres liv er bare hårrejsende. Virkelig værd at se!

Pia Bundgaard

Filmen er ganske udmærket og kan sagtens ses. Der er dog ingen steder, hvor man virkelig får et chok, men handlingen er god. Jeg vil ikke kalde det en gyser, men som sagt er den værd at se.

HeavenOfHorror.dk

Der går ægte slasher i den for The Strangers: Prey at Night.

I denne The Strangers 2 får vi psykotiske mordere og vilde jagt-scener for alle pengene. Og ja, endda den ikoniske “Nu sprinter jeg afsted, og alligevel bliver jeg hurtigt indhentet af en slentrende morder”. Det er dog noget, jeg helt klart ser som en hyldest til de gamle slasher gysere.

Alt for ofte får vi ikke lov til at se gyserfilm i biografen. Tænk bare på Don’t Breathe eller Evil Dead remaken.

Uanset hvad man synes om disse film, så er det altså noget ganske særligt at se dem i biografen med publikum. Stemningen bliver en helt anden, og man laver sig rive med. Man sidder ikke liiige og skal tjekke mobilen eller påpege hver eneste detalje, man synes er fjollet.

Hvis du gerne vil se en slasher – med alle de irriterende elementer, det omfatter – så rammer The Strangers: Prey at Night altså målet godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.