Cookie- og Privatlivspolitik

The Spy Who Dumped Me

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionfyldt grundstemning, og den indeholder mange scener med brutal vold og drab. I én voldsom scene får en mand vredet halsen om, og i en anden blodig scene på en café dræbes mange mennesker, og ser man fx en kvinde, som får en lang kniv stukket igennem armen, så blodet sprøjter. I en tredje scene skydes en mand i hovedet under en voldsom biljagt, i en fjerde scene tortureres to hovedfigurer, og i en femte scene skærer en kvinde tommelfingeren af et lig. Da filmen også indeholder distancerende humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
16.08.2018
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Spy Who Dumped Me
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Strikkebio
|

I action-komedien 'The Spy Who Dumped Me' er det Audreys 30-års fødselsdag, som bliver fejret sammen med sin bedste veninde Morgan.

Audrey er lige blevet single, efter hendes kæreste Drew slog op i en sms, men dagen efter dukker han pludselig op og fortæller, at han er spion. De bliver dog hurtigt afbrudt, da en gruppe snigmordere angriber dem i lejligheden.

Drew beder Audrey om at aflevere en pakke i Europa, for ellers vil mange mennesker dø. Sammen med Morgan flygter de for at udføre opgaven og opdager en hemmelig spionverden, imens en britisk agent er lige i hælene på dem.

'The Spy Who Dumped Me' lægger sig op af lignende action-komedier med et kvindeligt makkerpar som bl.a. Hot Pursuit og The Heat. Duoen spilles af Mila Kunis og Kate McKinnon, der begge har været med i flere komedier som Bad Moms og Girls Night Out. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (149 votes)
4.4
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Kate McKinnon, som nok mest er kendt for 'Saturday Night Live' og sin rolle i forrige års remake af 'Ghostbusters' er helt ustyrlig og står for langt de fleste af filmens største grin." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Plottet i sig selv er ikke vigtigt, for filmen er sat i verden for at underholde, men var det ikke for Kate McKinnon, ville den ikke have nogen eksistensberettigelse." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "To uduelig overfladiske kvinder kastes igennem den ene røvsyge actionsekvens efter den anden, indtil de lærer at være lige så afstumpede over for volden som mandlige actionhelte." (Eini Carina)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Der er efterhånden flere parodier på agentgenren, end rigtige agent film. Eller sådan føles det. Det kan selvfølgelig være sjovt med almindelige mennesker, fanget i en kugleregn som gentagne gange slipper fra det mod alle odds. Men for at det skal blive godt, så skal man for alvor holde med hovedpersonerne - og det lykkes ikke helt her.

Fiona

En super god og hyggelig tøsefilm fyldt med kærlighed, humor og også action.Grinte helt klart højt og smilte til de søde scener. Elsker girlpoweren der i den og den måde de har formået at få action ind i den uden at gøre den for action-movie og blandet en masse humor ind,

jeanette

Rigtig tøsse film ♡♤ sjove scener og god underholdiing
..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.