Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Social Network

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.10.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Social Network
|

’The Social Network’ er et drama om succes, forræderi og Facebooks tilblivelse.

Mark Zuckerberg er Harvard-studerende og programmeringsgeni. En aften i efteråret 2003 sætter han sig ned foran sin computer og begynder ivrigt at arbejde på en ny idé.

Hvad der begynder som blogging og programmering på hans kollegieværelse, vil snart forme sig til et enormt globalt netværk og en revolution indenfor kommunikation.

Blot seks år og 500 millioner venner senere er Mark Zuckerberg den yngste milliardær nogensinde … Men for denne iværksætter bringer succesen både personlige og juridiske problemer med sig.

´Filmen har taget anmelderne med storm og er instrueret af David Fincher (’Benjamin Buttons forunderlige liv’, ’Fight Club’, ’Seven’, ’Zodiac’) og er med Jesse Eisenberg (’Zombieland’), Andrew Garfield (’Boy A’) og Justin Timberlake.

'The Social Network' modtog tre Oscars for Bedste musik, Bedste manuskript baseret på forlæg og for Bedste klipning. Den var nomineret til 8 Oscars.

Eksklusivt video-interview med Justin Timberlake
Eksklusivt video-interview med Jesse Eisenberg


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (995 votes)
4.9
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... for overfladisk fortalt. Til gengæld er den en solid, klassisk fortælling... Zuckerberg spilles med glimrende aggressiv indadvendthed af Jesse Eisenberg." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... en forrykt historie... et perfekt afrundet portræt... fascinerende film..." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... fremragende... alene takket være et godt manuskript, en god historie og fantastisk skuespil ender filmen som ugens uundgåelige." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er et velfortalt og dynamisk drama om grådighed og bedrag i klassisk forstand... elementært spændende og ikke mindst vidunderlig tredimensionel... " (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fremragende, imponerende, genial... Manuskriptet er vittigt, sorgmuntert og intelligent. Instruktionen af David Fincher pletfri, og de mange fine præstationer en nydelse. Tilbage er der bare at sige: Se den igen og igen." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en forrygende fabel om vor tid bygget på et fundament af klassisk social skæbnefortælling... uden at opmærksomheden flakker så meget som et sekund." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

klart det værd, findes også på netflix idag

M.

Super god film, udover at skabe grundlag for facebook annoncering så er det også en god fortælling med godt indhold.

Simon

Loved it. Mere er der ikke at sige udover at den havner i min top 35 og at gense den virkelig hjælper på oplevelsen. Glad for jeg så den igen.

Nikolaj

En god fortælling

Nikolaj

Et rigtig flot og gennemført portræt af Mark Zuckerbergs gigantiske sociale medie! Handlingen holdes godt kørende igennem hele filmen og præstationen af Eisenberg er fremragende, men bliver måske en gang imellem lidt i overkanten

Asylum

Fin film, men ikke en man ser igen og igen.

Andreas

Fremragende film om hvordan Facebook blev til og fantastisk præstation af Jesse Eisenberg, som leverer en pragt præstation i rollen som Mark Zuckerberg! Spændende film der giver et godt indblik i fordelene og konsekvenserne ved at skabe Facebook, bl.a. dramaet der opstår mellem de ellers bedste venner Mark (Jesse) og Eduardo (Andrew Garfield)!

jonuser/927757

Rigtig god film. Alle spiller helt fantastisk, og manuskriptet sider lige i skabet. David Fincher har (utroligt nok) formået at lave en topklasse film om facebook.

Jeff

An interesting story and excellently acted all round. Even Timberlake shines – who knew…

Katja*

Nej, hvor blev jeg gladeligt overrasket over denne film! Var så heldig at se den i biografen! Jeg synes den leverede godt skuespil og gav en interessant indsigt i nørderne bag Facebook - deres indbyrdes drama og hvad hjemmesiden ellers medførte..

Bonusinfo - tvillingerne spilles af én og samme person; det er altså ret imponerende!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter