Cookie- og Privatlivspolitik

The Ring (2002)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Ring
|

Gyseren 'The Ring' handler om journalisten Rachel Keller.

Da hun hører om et videobånd fyldt med rædselsvækkende billeder og et telefonopkald, der fortæller at man dør præcis en uge efter, man har set båndet, er hun temmelig skeptisk.

Men da fire teenagere alle dør en grufuld død præcis en uge efter at have set båndet, bliver hun mere nysgerrig end sundt er, for hun sporer båndet og sætter sig til at se det selv...

'The Ring' er en amerikansk genindspilning af den japanske film af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Forbandelsen 1 var mere creepy og skræk indjagende. Følte ikke rigtig den her var så uhyggelig igen og ja man høre da om nogle der er døde af at se dette kasettebånd og man overvære også den der begravelse. Ellers synes jeg mere den egnet sig som Krimi detektiv film ind reelt en gyser med alt det efterforskning som er i den. Men den var bestemt ikke kedelig og nu fangende med hvad der skete næst.

Nadineuser/13852

Er opvokset med at se denne genre, nogen vil nok kalde min mor rimelig vovet, da jeg har fået lov til at se de fleste gyser fra da jeg var omkring de 10. Har også bragt mareridt med sig. Men selv min mor måtte se ekstra materialerne da vi havde set The Ring. Vi begge enige om vi nok burde havde set den Japanske version men det ligesom om vi ikke rigtigt tør.

Synes den er fantastisk, elsker psykologiske gyser. Synes det en fantastisk måde den kommer helt ind under huden på en. Selvom vi alle ved man ikke dør af at se en video, ligesom man ikke dør af at sige Candyman 7 gange i spejlet eller gør man ;)

S. Rico

Tingene bliver skåret lidt mere ud i pap i denne genindspilning af den fantastiske japanske psykologiske gyser. Men resultatet er slet ikke så galt som det kunne have været. Kan faktisk godt anbefales, hvis man syntes der var lidt for mange løser ender i den japanske version.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.