Cookie- og Privatlivspolitik

The Recruit

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.05.2003
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Recruit
|

James Clayton er ikke den typiske CIA-rekrut, men han er kløgtig som bare pokker og lige præcis den mand, Walter Burke vil have med i Central Intelligence Agency.
James kan godt lide idéen som et alternativ til et kedeligt hverdagsliv, men før han kan kalde sig Ops Officer skal han overleve det benhårde træningsprogram, der gør grønne rekrutter til hærdede veteraner.
Hurtigt stiger James i graderne og inden længe står han overfor sin første virkelige mission: En muldvarp skal ryddes af vejen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Lidt af en sløv film, synes at filmen starter super godt men så er det at det bare hår alt for langsomt desværre , hvis ikke at nogle at scenerne ikke var kedelig ville filmen være mega god , men at gi den 3 stjerner er jo heller ikke dårligt og det er fordi starten af filmen er god , men kunne haft gir den 6 stjerner hvis filmen var bedre.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

Farrell is annoying and Paccino isn't much better and to top it off the story is predictable.

S. Rico

Temaet er set lige lovligt mange gange før. Så med de gode kræfter bag, havde jeg forventet noget andet end en ordinær politi/agent actionfilm.

Wayne

hvem er den mystiske muldvarp? Fin thriller med Farell og Pacino.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.