Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Raft

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
05.09.2018
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Flotten
|

Den svenske dokumentarfilm 'The Raft' foregår i 1973, hvor en videnskabsmand sendte fem mænd og seks kvinder tværs over Atlanterhavet på en lille flåde uden motor i det såkaldte Acali Eksperiment. 

Manden bag var den mexicanske antropolog Santiago Genovés, som ville undersøge, hvordan vi mennesker opfører os overfor hinanden, når vi er under pres.

Santiago Genovés havde håndplukket de 11 forsøgspersoner fra rundt omkring i verden med det formål at mikse religion, køn og nationalitet for at maksimere spændingerne ombord.

I dag, 43 år senere, genforenes medlemmerne fra eksperimentet, hvor de fortæller den sande historie bag det, som er blevet kaldt "det vildeste sociale eksperiment nogensinde".

'The Raft' modtog hovedprisen på filmfestivalen CPH:DOX i 2018, hvor den også havde verdenspremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.3
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Lindeens film fortæller historien opfindsomt og redeligt – og det giver stor troværdighed at have de medvirkende samlet igen, men 'The Raft' lider under, at Acali-ekspeditionen aldrig gav det udbytte, som den lagde op til." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.