Cookie- og Privatlivspolitik

The Raft

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er roligt fortalt. Den har en varm grundstemning, men indeholder også enkelte dramatiske scener, samt scener, hvor karaktererne er kede af det og taler om konflikter og andre voldsomme oplevelser. Disse scener er dog kortvarige og ikke udpenslede. I en scene ser man en lille haj blive fanget og slået ihjel. Heller ikke denne scene er udpenslet. Da filmens dramatiske og triste elementer primært skildres gennem dialog, og da filmens karakterer er afklarede og fortrøstningsfulde omkring disse, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de mindste børn.

Se mere på medierådet.dk
05.09.2018
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Flotten
|

Den svenske dokumentarfilm 'The Raft' foregår i 1973, hvor en videnskabsmand sendte fem mænd og seks kvinder tværs over Atlanterhavet på en lille flåde uden motor i det såkaldte Acali Eksperiment. 

Manden bag var den mexicanske antropolog Santiago Genovés, som ville undersøge, hvordan vi mennesker opfører os overfor hinanden, når vi er under pres.

Santiago Genovés havde håndplukket de 11 forsøgspersoner fra rundt omkring i verden med det formål at mikse religion, køn og nationalitet for at maksimere spændingerne ombord.

I dag, 43 år senere, genforenes medlemmerne fra eksperimentet, hvor de fortæller den sande historie bag det, som er blevet kaldt "det vildeste sociale eksperiment nogensinde".

'The Raft' modtog hovedprisen på filmfestivalen CPH:DOX i 2018, hvor den også havde verdenspremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.9
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Lindeens film fortæller historien opfindsomt og redeligt – og det giver stor troværdighed at have de medvirkende samlet igen, men 'The Raft' lider under, at Acali-ekspeditionen aldrig gav det udbytte, som den lagde op til." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.