Cookie- og Privatlivspolitik

The Perfect Storm (2000)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Perfect Storm
|

I filmen 'The Perfect Storm' forlader fiskekutteren Andrea Gail havnen for at hive en sidste god fangst ombord, men besætningen har ingen anelse om, at der ude i Nordatlanten venter en storm, som bliver den værste nogensinde.

Kaptajn Billy Tyne (George Clooney) er en veteranfisker, som er inde i en dårlig fangststime. Tyne er overbevist om, at han kan vende sin lykke ved, på den sidste tur på sæsonen, at tage helt ud til den fjerne banke Flemish Cap, som er kendt for sin righoldige fiskebeholdning. Andrea Gail stævner ud med seks fiskere ombord.

Ud over Tyne er der Bobby (Mark Wahlberg), som desperat mangler penge til at starte et nyt liv med sin kæreste; Murph, en aldrende fisker, som forsørger sin kone og sit barn; Alfred, en munter jamaicaner med kvindetække; Bugsy, en venlig lokal uden familie og i sidste øjeblik den mærkelige Sully, som kender Murph.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

thrillerdrama - om det at miste til havet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.