The Post

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning primært udfoldet i indholdet af dialogen og anspændte ansigtsudtryk. Der er imidlertid en skildring af Vietnam-krigen i filmens start, som viser granatnedslag, mange skud, soldater der falder, billeder af sårede soldater som slæbes bort og døde, der ligger i ligposer. Da det voldsomme imidlertid er kortvarigt og ses på nogen afstand, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
05.04.2018
Originaltitel: 
The Post
Genre: 
Spilletid: 
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
Skal du se The Post?
(75 stemmer)

Resumé

Det autentiske drama 'The Post' handler om 'The Pentagon Papers' i 1971.  

Dele af dokumenterne blev først offentliggjort i The New York Times, og efterfølgende forsøgte Justitsministeriet at stoppe flere afsløringer i The Washington Post. Avisens leder og redaktør kæmpede for retten til at udgive materialet.

Dokumenterne afslørede bl.a., at præsidentens stab havde løjet om landets involvering i Vietnam-krigen. Ben Bradlee og Kay Graham, der ville have dokumenterne i avisen, spilles henholdsvis af Tom Hanks og Meryl Streep. 

Filmen er den femte i rækken som Steven Spielberg instruerer med Tom Hanks. Tidligere har de bl.a. arbejdet sammen på Spionernes bro og Saving Private Ryan

Mere omtale af 'The Post' følger...

Kommentarer

Thomas

Det er mega fedt, at vi først kan se den her film i Danmark EFTER oscar festen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter