Cookie- og Privatlivspolitik

The One and Only Ivan

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
The One and Only Ivan
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den animerede familiefilm 'The One and Only Ivan' handler om gorillaen Ivan og elefanten Stella.

Sammen må de prøve at samle de fragmenterede stykker af Ivans hukommelse, så de kan planlægge deres flugt fra fangeskab.

Filmen er baseret på børnebogen af K. A. Applegate og følger dermed i fodsporet på andre børnebogsfilmatiseringer som Artemis Fowl og Call of the Wild.

'The One and Only Ivan' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det her er en af den slags film, jeg aldrig ville have set, hvis den ikke var Oscarnomineret. For hvis man klikker forbi den på Disney+ og læser beskrivelsen, så ligner det en Disney familiefilm af værste skuffe. Og ja - det er sådan set også noget banalt plidder-pladder. Men giv den en chance, og du bliver måske positivt overrasket. Jeg var i hvert fald solgt efter kun 2 minutter.

Den er inpireret af virklige begivenheder, men tydeligt Disneyficeret. Hvilket står klart fra første sekund. For dyrene taler sammen, men det købte jeg lynhurtigt. Især fordi stemmeskuespillet er genialt godt. Sam Rockwell, Danny DeVito, Helen Mirren, Angelina Jolie, og Chaka Khan er nogle af dem, der lægger stemmer til dyrene i det lille Mall circus, som ledes af Mack spillet af Bryan Cranston.

Hvis du var ved at kaste op i munden over We Bought a Zoo, så skal du nok ikke se denne Disneyfilm. Men hvis du ligesom jeg en gang imellem godt kan have brug for en dejlig hjertevarm historie med masser af humor, så vil du sikkert elske Ivan og vennerne. Slutningen er lidt klæbrig, men det kan jeg sagtens tilgive. Især fordi der heldigvis er en ekstra scene kort inde i rulleteksterne, som på perfekt vis løsner op for det. Der er også en ekstra-ekstra scene til allersidst, men den er dog ikke så vigtig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.