Cookie- og Privatlivspolitik

The Next Three Days

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.01.2011
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Next Three Days
|
'The Next Three Days' er en thriller med Russell Crowe, Elizabeth Banks og Liam Neeson.

Lara og John lever et helt almindeligt og lykkeligt liv med deres lille søn, da Lara pludselig bliver anklaget for mord og arresteret.

Lara bliver dømt og fængslet, men efter tre opslidende år, hvor John desperat forsøger at holde sammen på familien, må han indse, at Lara aldrig vil overleve sin tid i fængslet.

Han tager derfor en drastisk beslutning om at befri hende … koste hvad det vil.

'The Next Three Days' er en genindspilning af den franske thriller Alt for hende.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (130 votes)
4.6
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Next Three Days' er en velproduceret thriller, men Paul Haggis indfrier ikke det store potentiale i genindspilningen af den franske 'Alt for hende'." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "Hvor 'Alt for hende' var en knugende, psykologisk thriller, er 'The Next Three Days' en bredere, stjernebesat og mere opsigtsvækkende film, uden på nogen måde at være dummere end det franske forlæg." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... en genindspilning af den franske 'Alt for hende' fra 2008. Og hvis du er på udkig efter to timers solid og selvfølgelig total urealistisk actionunderholdning i stin med 'Flygtningen' (Harrison Ford), så leverer denne amerikanske kopi i dén grad varen." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Og det virker ærlig talt besynderligt, at en kreativ instruktør som Paul Haggis ('Crash' og 'In the Valley of Elah') og en skuespiller af Crowes kaliber gider at bruge tid på blot at kopiere andres gode ideer." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Heller ikke 'The Next Three Days' lever op til sit franske forlæg, men forløber som ordinær (et kvarter for lang) thriller uden den dybde og resonans i menneskeskildringen, der er inderste motivation i den oprindelige." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "'The Next Three Days' virker (...) uforløst, og det er svært at forstå, hvorfor Haggis følte sig inspireret til denne genindspilning, der ikke føjer stort til den udmærkede franske original." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Crowe bærer filmen og er troværdig, skønt han kommer påfaldende hurtigt efter at være en våbenkyndig action man. Elizabeth Banks er ikke så god til at formidle bitterheden , som Diane Kruger var i den franske udgave. (...) Til gengæld giver Haggis et ordentligt svar på spørgsmålet om kvindens skyld eller uskyld. En stærk historie i let fortyndet udgave." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

En rigtig god film, og Russel Crowe er kanon i den.

Lars Michael

Noget man har set før god film

Frank

Okay film

Wayne

Endelig kom der en film der var værd at se med Russel Crowe, god actionfilm - og seværdig thriller som man gad at se færdig. Godt bud på årets bedste i sin genre.

S. Rico

Eftersom det nok er de færreste, der har set den originale franske film, så bør The Next Three Days vurderes isoleret set. Dette gælder i øvrigt de fleste genindspilninger, da idéen typisk er at give en historie en ny vinkel eller præsentere den for et nyt publikum. I dette tilfælde det sidste.

The Next Three Days er et solidt drama med gode skuespillere. Det er dog ikke nogen super intens oplevelse, og da filmen var slut, sad jeg tilbage med en lidt uforløst følelse. Sikkert et levn fra den franske version. Går dog sagtens an som god fredags underholdning.

Frk. Zamora

Russell Crowe og Liam Neeson er to af mine yndlings skuespillere, så allerede her er der scoret point fra start. Traileren er fangende og filmen er kategoriseret under én af de genrer, jeg holder meget af, nemlig thriller.

Filmen starter med et flashback, hvilket virker rigtig godt for resten af historien. Handlingen vil nogen nok mene er noget langtrukken, men her må jeg gribe ind og sige, at det er med til at få historien skruet ordenlig sammen, da man ellers vil miste overblikket for eventuelle vigtige detaljer. Jeg synes generelt det er vigtigt for film at få en ordenlig baggrunds viden og det synes jeg The Next Three Days er god til. Det ses tydeligt, som i så mange andre film, at den starter stille og rolig ud, mange gange med et twist og ender i en slags 'action' brag, for så at ende godt eller dårligt. Det er lige den slags film, jeg elsker!

Jeg havde glædet mig til at se Russell Crowe og Liam Neeson spille overfor hinanden, derfor skuffede det mig meget at se, hvor lidt Liam Neeson er med. Han er max. med i 10 min. af en 2 timer og 5 minutter lang film. Men den scene de så endelig spiller sammen i er også rigtig god. Jeg kunne sagtens have set Liam Neeson i andre scener af filmen.

Som nævnt i resuméet er The Next Three Days en genindspilning af den franske thriller Alt For Hende (Pour Elle) og må jeg her tilstå og sige, at jeg ikke har set den film. Derfor synes jeg The Next Three Days er meget svært at give karakter.
Jeg allierer mig ofte med IMDB.com og her kan jeg afsløre, at The Next Three Days ligger på karakteren 7,3 og Alt For Hende ligger på karakteren 7,1. Det kunne meget tyde på, at genindspilningen er den bedste, men igen.. Det er ens egen personlige meninger, som her tæller højst, synes jeg.

Indtil videre lander The Next Three Days på 4 ud af 6 stjerner, men det er meget muligt at karakteren vil ændre sig, når jeg får set Alt For Hende. Det er i hvert fald min plan i nær fremtid at få set den.

Sanne

The next three days er en spændende intens og rørende film. Jeg var underholdt hele filmen igennem og må indrømme der røg et stykke af neglene, for nogle gange var spændingen næsten ikke til at bære. Russel crowe gør det (endnu engang) Fantastisk. Troværdig i rollen. Den mand er en kamæleon. Se den.

Anjauser/50528

Er i da sindsyge den var fed denne film . God historie og spæning til det sidste, jeg kan kun varmt anbefale den. Er ellers ikke til Russel Crowe men han gør det skide godt.

Anonymuser/0

Jeg er ikke kommet over filmen endnu. Den fangede mig fra første minut og mit hjerte kørte i høj tempo hele filmen.

Hvis du synes at the fugitive med Harrison Ford, så vil du også elske denne film.

Alt for fed

Henriette69

Suveræn god og spændende film. Sad på kanten af stolen de sidste 15 minutter og bed i mit halstørklæde :0)
Crowe er simpelthen genial i den rolle.
En film der holder hele vejen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.