Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Music of Silence

|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La musica del silenzio
|

Filmen 'The Music of Silence' handler om Andrea Bocelli og er baseret på musikerens egen selvbiografi. 

Bocelli blev født med grøn stær og var så godt som blind ved fødslen. Ret hurtigt blev musik en væsentlig del af den unge mands interesser og opdagelsen af at hans stemme var ham givet af englene samt det faktum at han begyndte at spille klaver i 6 års alderen gjorde ham hurtigt kendt i og omkring hans fødeby Lajatico i Toscana, hvor han vinder flere talentkonkurrencer.

I 12 års alderen bliver sangeren erklæret for fulstændig blind efter et uheld på en fodboldbane. Efter normal skolegang begynder han at læse jura, men ved siden af dette kunne man stadig høre ham synge på de lokale barer.

Andrea Bocellis store gennembrud kommer da den italienske sanger Zuchero søger talenter til en duet der skal indspilles med Luciano Paverotti. Da de hører båndet med Bocelli åbner døren sig pludselig til alle verdens store scener.

'The Music of Silence' er instrueret af Michael Radford, der er mest kendt for sin instruktion af den italienske film Postbudet. Andrea Bocelli spilles i filmen af Toby Sebastian, mens vi i rollen som coach og mentor ser Antonio Banderes.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
5
0

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.