Vind biografbilletter hver uge

The Miseducation of Cameron Post

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk og truende grundstemning. Der er flere scener med piger, der har kønslig omgang med hinanden, psykiske overgreb, personer der kommer i stærk følelsesmæssig affekt og gør skade på sig selv. I to scener ses to piger, der masturberer og den ene får orgasme. I en scene bryder en person helt sammen og reagerer voldsomt. I en tredje scene ses et blodigt gulv efter, at en person har gjort voldsom skade på sig selv. Scenerne med sex, psykiske overgreb og personskade er imidlertid ikke udpenslede. Filmen forløses positivt, og der er flere scener, der skildrer et tæt sammenhold mellem en stærk hovedkarakter og hendes nye venner. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne grænseoverskridende og skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2019
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Miseducation of Cameron Post
|

Filmen 'The Miseducation of Cameron Post' handler om ung teenagepige, der bliver sendt i konservativt omvendelsesterapi, fordi hun er homoseksuel.

På overfladen er Cameron Post ligesom alle andre teenagepiger i den lille religiøse by, hvor hun bor. Det er indtil, hun efter en skolefest bliver opdaget i et intimt øjeblik på bagsædet af en bil med en veninde fra bibelskolen.

Da homoseksualitet betragtes som en synd i den lille by, sendes Cameron straks væk til en kristen omvendelseslejr i håbet om, at hun på lejren kan blive kureret for sin syndige tiltrækning til sit eget køn.

På lejren udsættes Cameron for hård disciplinering, tvivlsomme ”de-gaying” metoder og kristen rockmusik under styring af Dr. Lydia Marsh og hendes bror Reverend Rick, der selv er et bevis på, at lejrens metoder virker.

Mod al forventning møder Cameron en gruppe ligesindede unge, som hun hurtigt bliver venner med. Sammen hjælper de hinanden gennem lejren, mens de venter på deres frihed, og for første gang i sit liv føler Cameron sig ikke længere så alene.

Titelkarakteren spilles af Chloë Grace Moretz, der fik sit gennembrud i Kick Ass, og filmen har bl.a. Sasha Lane er på rollelisten, som slog igennem i den kritikerroste American Honey.

'The Miseducation of Cameron Post' vandt Grand Jury-prisen til Sundance Film Festival 2018 og er baseret på romanen af Emily M. Danforth fra 2012.

Skal du se The Miseducation of Cameron Post?
(19 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Er smaskforelsket i traileren og glæder mig helt vildt til at få den set

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.