Vind biografbilletter hver uge

The Miseducation of Cameron Post

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk og truende grundstemning. Der er flere scener med piger, der har kønslig omgang med hinanden, psykiske overgreb, personer der kommer i stærk følelsesmæssig affekt og gør skade på sig selv. I to scener ses to piger, der masturberer og den ene får orgasme. I en scene bryder en person helt sammen og reagerer voldsomt. I en tredje scene ses et blodigt gulv efter, at en person har gjort voldsom skade på sig selv. Scenerne med sex, psykiske overgreb og personskade er imidlertid ikke udpenslede. Filmen forløses positivt, og der er flere scener, der skildrer et tæt sammenhold mellem en stærk hovedkarakter og hendes nye venner. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne grænseoverskridende og skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2019
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Miseducation of Cameron Post
|

Filmen 'The Miseducation of Cameron Post' handler om ung teenagepige, der bliver sendt i konservativt omvendelsesterapi, fordi hun er homoseksuel.

Titelkarakteren spilles af Chloë Grace Moretz, der fik sit gennembrud i Kick Ass og bl.a. Sasha Lane er på rollelisten, som slog igennem for to år siden i den kritikerroste film American Honey.

Filmen vandt Grand Jury-prisen til Sundance Film Festival og er baseret på romanen af Emily M. Danforth fra 2012.

Mere omtale af 'The Miseducation of Cameron Post' følger...

Skal du se The Miseducation of Cameron Post?
(8 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder