Cookie- og Privatlivspolitik

The Messengers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.07.2007
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Messengers
|

Roy og Denise Solomon forlader sammen med deres to børn det hurtige byliv i Chicago for at drive en lille solsikkeplantage i et afsides hjørne af North Dakota.

Den 16-årige Jess finder dog snart ud af at der er skyggesider ved det ellers solbeskinnede liv på landet. Sammen med sin 3-årige bror begynder hun at se spøgelser som er usynlige for alle andre.

Da de skræmmende syner pludselig bliver aggressive sætter det Jess’ troværdighed på en hård prøve. På grund af en række hændelser i hendes barndom er der ingen som tror på hende og kampen for at advare sin familie mod husets tidligere beboere synes mere og mere håbløs.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marilyn

kan huske jeg så den her før jeg overhoved havde gidet, at ta mig sammen til at se Twilight og den var faktisk okay. det med, at folk mener at der er alt for mange chok med i kan jeg ikke se. Helt ærligt så taler vi jo om genren hvor man skal blive forskrækket og der syntes jeg den lever op til det i forhold til så mange andre. historien er ikke fantastisk, men skuespillet er ret godt + så giver den nogle gode gys, men det er bestemt ikke i nærheden af, at være en af de uhyggeligste.

Juliette Schaufuss

Filmen er efter min mening rigtig god, og man får de chock som man har betalt for! :-) De er alle nogle super skuespillere, og specielt Kristen Stewart, som spiller Jess, gjorde stort indtryk. Det var her jeg fik åbnet øjnene for KStewart for første gang - og hun bliver bare VED med at imponere med hendes flotte skuespilpræsentationer (specielt i The Twilight Saga).

Det var den første gyserfilm jeg købte på dvd, og som blev starten på min store gyserfilm-kollektion! Så denne film vil altid være helt speciel for mig, og jeg har haft mange gode filmaftener hvor denne film indgik - gode minder! ;-)

Isabell

Filmen var faktisk ikke så slem
men jeg må afsløre at jeg var lige ved at tisse i bukserne af skræk, så det er nu ikke noget for sarte sjæle som man siger. KRISTEN STEWART som spiller Jessica, er store søster til sin lillebror der har været igennem nogle forfærdelige ting og vil ikke tale mere. Så Jess gør alt for at passe på sin lillebror, men det bliver svært for der er nogle ``spøgelser`` i huset som vil have fat i dem.

DET ER EN GOD HISTORIE SOM DE VIL HAVE UD OG DET KAN JEG LIDE, SÅ DET ER IKKE NOGEN HELT FORFÆRDELIG FILM. MEEEN HVIS DEN VAR LIDT MINDRE UHYGGELIG VIL DEN VÆRE SUPER GOD!

Mie

Jeg synes den er fin nok. Har den på dvd og 3. gang er den lidt kedelig men Kristen Stewart er med, så den kan ikke være dårlig:D

josimar1234

SKUFFENDE

Kian

er kæmpe fan af kristen stewart så selvfølgelig har jeg den på dvd.
filmen er god nok men kan også være lidt kedelig.

Regitze

Det er her hvor jeg er ret uenig med 'Ikke god!' Jeg synes filmen er en anderledes oplevelse når man sidder i biografen.. Det hele er meget mere.. virkeligt.. På dvd er den måske lidt tam, men i biografen er den virkelig noget for sig selv.. Det er heller ikke det Kristen jo normalt laver, så jeg synes den er rigtig flot lavet(:

Diana

Jeg kan godt huske at jeg set noget af den trailer før Twilight brød løs.
(Noget fordi jeg sad lige og snakket med min bror, da den bliv vist :D )

pigen

Jeg havde forventet meget mere af dene film!
Den hænger ikke rigtig sammen og er slet ikke uhyggelig.
Der er alt for mange chok i den og det ødlægger meget!
Ærgelig film..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.