Cookie- og Privatlivspolitik

The Matrix Revolutions

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.11.2003
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Matrix Revolutions
|

I den tredje Matrix-film står Zions beboere overfor den endelige og afgørende kamp mod maskinerne.

Sentinellerne nærmer sig Zion, og truslen om udslettelsen af menneskeheden bliver stadig mere nærværende.

Trinity, Morpheus, Niobe og resten af Zions beboere mobiliserer al deres kraft for at holde maskinerne ude, men kan de kæmpe imod, indtil Neo erkender det fulde omfang af sin magt og gør en ende på krigen?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (53 votes)
3.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Filmen er ret kedelig, mange langsomme scener der ikke rigtigt bliver til noget spændende.

grunden til jeg giver den 3 stjerner er at den stadig er flot, og skuespiller præstationerne er stadig okay.

Jakob P.

The Matrix Revolutions får 5 stjerner af Anmelderen *****

Så fik jeg set det sidste kapitel i Matrix-trilogien, og sikke en afslutning på en rigtig fed trilogi. Jeg havde allerede set den før, jeg så den da den kom op i biografen tilbage i 2003, så jeg kunne nogenlunde godt huske filmen, men det var stadig rigtig fedt at få den genopfrisket. Den tredje film er dog, i forholdet til de to første film, en anelse mere dyster og mørk i handling og historie. Men på den anden side er det jo afslutningen, så man kunne ikke rigtig forvente andet, af den sidste og tredje film i trilogien. Jeg var rigtig spændt på, om 3'eren virkelig kunne leve op til 1'eren og 2'eren, og det synes jeg faktisk at den gør. Helt sikkert.

Neo, Morpheus, Trinity og andre helte står nu overfor den største udfordring nogensinde, i krigen mod maskinerne, og i kampen for at redde deres sidste elskede by, Zion. Neos evner er vokset, og rækker nu ud over Matrix-verdenen, og ind i den virkelige verden. Han kan stoppe vagtrobotter, og andre maskiner, med sine bare hænder og med sine tankers kraft. For at redde Zion og den menneskelige race, er Neo nød til at komme derhen hvor intet menneske har været før, i maskinernes by. Neo er også kommet til enden af sin vej, hvor han en gang for alle er nød til at tage kampen op, imod det stærke og selvstændige program Smith. Alt er på spil. Og alt må enten bære, eller briste.

Det er de sidste forberedelser og de indledende manøvrer, til det sidste store og episke slag for at redde den menneskelige race og Zion. The Matrix Revolutions er en imponerende film, historien fortsætter og flere fjender dukker op, mens Neos evner bare vokser sig stærkere. Men helten kan ikke klare det hele alene, han har brug for hjælp, og den får han også. Rytmen i filmen er lige akkurat tilpas, handlingen er lige i øjet, og historien er rigtig fin og passer perfekt til en storslået og episk afslutning. Dog mener jeg personligt, at Neos og Trinitys skæbne skulle have været en anden, men det er det sidste kapitel i trilogien og selv jeg mener slutningen kunne have været anderledes, så er det stadig en rigtig god film.

Michael

Lækker film, god historie og man er godt underholdt hele vejen igennem. Kan kun anbefale hele trilogien! :D

Frank

Dårlig film

Jeff

What a shame. It all started so well, only to end with this. What a disappointment.

Mike

God afslutning på The Matrix trilogien selvom den her "kun" får 5 stjerner, jeg synes den er suveræn og den slutter af med et brag hvor Neo og Agent Smith endelig får afgjort hvem der er den overlegene skabning.

Men ud over det synes jeg der mangler noget, som var i de første 2 matrix film, men selvom der mangler noget er det stadig en suveræn film! :)

S. Rico

Der går lige lovlig meget meta filosofisk religionsnak over denne 3’er. Fortsat en super actionfilm langt over gennemsnittet. Men målt på at det er en Matrix film, så kan den kun skuffe lidt.

Wayne

På en genial serie.

Neo bliver næsten overmenneskelig - og det hele slutter i et gigantisk brag. Fedt at se den igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.