Cookie- og Privatlivspolitik

The Matrix Reloaded

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
21.05.2003
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Matrix Reloaded
|

250.000 maskiner er ved at bore sig gennem jorden ind til Zion og inden 72 timer når de byen og vil udslette befolkningen. Neo må have sine mægtige kræfter i spil i en fart og han møder oraklet.

Agent Smith har fået storhedsvanvid og kører sit eget løb og samtidig forudser Neo i drømme, hvordan hans elskede Trinity dør - en skæbne han for alt i verden må redde hende fra.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)
4.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Væsentlig bedre en den første selvom den havde en lidt langsom start.

Jakob P.

The Matrix Reloaded får 5 stjerner af Anmelderen *****

Yes! Endelig en efterfølger som kan måle sig med den første film i triologien. Jeg mener stadig at den første Matrix-film er den bedste, men The Matrix Reloaded kan så sandelig måle sig med den første, historien fortsætter, man følger spændt med i hvad der nu kan ske, og hvad Neo nu kan præstere. Man må sige at Wachowski-brødrene virkelig har gjort det godt, der er stadig masser af rigtig fed action her i efterfølgeren, som slipper præcis der hvor den første film slap. Jeg vil vove påstanden, at her i den anden film i triologien er der mere af alting, og man har flere spørgsmål til visse ting i filmen som kræver svar. Jeg sad personligt klistret til skærmen, og mener desuden 2'eren her er rigtig godt lavet, jeg var i hvert fald underholdt hele vejen til slutningen. Jeg glæder mig allerede til at gense den tredje film i rækken, og den skal ses i morgen.

Neo er den udvalgte, og nu kan han flyve, og det gør han tit. Han beskytter sine medmennesker inde i The Matrix, mens han fortsat søger svar på sine spørgsmål via Oraklet. Nu mangler han blandt andet svar til nogle tilbagevendende drømme som Neo har. Det vrimler med vagtrobotter omkring Zion, og maskinerne er begyndt at bore, de er begyndt at grave sig vej ned til Zion, for at tilintetgøre byen og dens indbyggere. Dette må og skal standses, og det siger profetien også at det bliver. Men passer profetien egentlig? Og hvad er det meningen at Neo skal gøre? Hvad er hans formål? En agent som Neo tilintetgjorde i den første Matrix-film, dukker pludselig op igen endnu stærkere end før, og denne gang har han kloner med af sig selv. Men Neo, Morpheus, og Trinity er klar, de tager kampen op og gør hvad de kan for at opfylde profetien.

Denne efterfølger til den første Matrix-film er imponerende, man bliver som tilskuer ført dybere ind i Matrix-verdenen og i den verden omkring den sidste menneskeby som er tilbage, Zion. Der er flere vagtrobotter, klonede fjender, og flere gåder som skal løses og spørgsmål som skal besvares. Tempoet er hæsblæsende, effekterne er skruet op og er imponerende, og den gode historie i denne efterfølger sikrer at handlingen er solid og god. Man er virkelig underholdt fra start til slut i denne anden film om The Matrix, som virkelig vælter kegler og tager pusten fra en, med overdrevet fede actionscener. Historien fortsætter på en unik måde, man føler virkelig man får noget ud af det i selve fortællingen her i The Matrix Reloaded, og alting i filmen er lige som taget et niveau højere op. Skuespillet er unikt, godt og skuespillerne bidrager perfekt til filmen i samme ånd som i den første Matrix-film.

Frank

Okay film

Michael

Jeg synes faktisk denne her film er bedre end dens legendariske forgænger. Det skyldes ikke, at jeg betragter "Reloaded" som et overset mesterværk, men "Matrix" som en tand overvurderet.

"Reloaded" er et orgie af overdrevet action, der sommetider minder om en tegnefilm. Man kan fx høre bowlingkegler, når en flok Smiths bliver slået ned, som var det en strike. Jeg ser ikke særligt alvorligt på det, men finder det ekstremt underholdende. Jeg er ligeglad med deres fjollede beklædning og, at CGI'en og de tråde, der bærer stuntmændene rundt en gang imellem er for gennemskuelige. Filmens highlights er "Neo vs. Smiths" og "Motorvejsjagten". Jeg kan se på det hele dagen.

Filmen har et pay off, der leverer hvad vi forventede fra setup'et. Det har jeg altid ment var forgængerens mangel. "Reloaded" er mere fokuseret. Historien består måske nok mest af kolde karakterer, der har indviklede eksistentialistiske samtaler. Karakterene kunne sagtens gøres mere interessante, men der er i sidste nok kød for tilskueren i at veje de filosofiske problemstillinger. Det handler om vores fælles skæbne og det personlige formål. Det er et ret åbent emne, der kan være svært at bidrage til, men "Reloaded" har nogle udemærkede bud. Jeg ser den nu først og fremmest for actionscenerne.

Jeff

There are some breathtaking set pieces and fight scenes that you’d have a hard time matching. The “car chase” should have its own movie. The story isn’t very good though.

Mike

Neo er tilbage, og med endnu mere gang i ham, og ikke nok med at Neo har overskredet grænserne så er Programmet Agent Smith og sluppet fri, og er nu ikke længere bundet til det han er programmeret til så han giver Neo kamp til stregen! fed film, godt lavet :D

S. Rico

Der er en række actionscener, som er mega hæsblæsende. Jeg elsker eksempelvis de to meget aparte bad guy tvillinger med spøgelseseagtige egenskaber. De er godt nok skumle.

Wayne

at den "bare" er en 2'er. Alligevel får vi mere af det hele. Fedt at være tilbage i universet. Den vinder afgjort ved at blive set flere gange.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.