Cookie- og Privatlivspolitik

The Man Who Wasn´t There

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.04.2002
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Man Who Wasn´t There
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Ed Crane er en selvudslettende eksistens, der ikke ønsker sig meget af livet. Han er barber i Californien i slutningen af 40´erne og mens han fåmælt og storrygende passer sit arbejde, bedrages han af konen.
Ikke at det har Eds store bevågenhed, men da en fremmed en dag tilbyder ham partnerskab i en ny revolutionerende opfindelse, han kalder dry-cleaning, vækkes Eds interesse. Han skyder penge i projektet og håber at slippe for sit kedelige hverdagsliv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Snyd ikke dig selv, og tag ind og se Coen brødene's 'The Man Who Wasn't There' hvis du bor tæt på Cinemateket. Det er en vildt god og undervuderet film.

Simon

Den er noget af det bedste Coen brødrene har præsteret. Intens thriller med et spændene plot. Bare at vores hovedperson er barber er faktisk lidt spooky i sig selv.

Billy Bob Thornton spiller Ed Crane perfekt, jeg elsker hans voice-over. Han er ved at blive en af mine favorit skuespillere. Det look han har er bare født bad-ass.

Den fortjener seks stjerner, men den bliver lidt lang i spyttet til sidst. Desværre.

Coen brødrenes perle må ikke overses, den er meget bedre end No Country for Old Men som akademiet stak dem et par Oscars for.

Must see.

Hardy

Jeg er helt enig i din vurdering.
En virkelig overset film, hvis man spør´ mig.

Alene den visuelle side af filmen er fremragende og giver mindelser tilbage til f.eks. Orson Welles-mesterværket "Touch of Evil".

Frank

Okay film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.