Cookie- og Privatlivspolitik

The Man Who Sold His Skin

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er roligt fortalt og har en ofte poetisk grundstemning, men den indeholder også klip med voldsomt indhold. I en scene ses en person tilsyneladende blive henrettet med skud mod hovedet og i en anden scene opstår panik blandt en folkemængde pga. en bombetrussel. I andre scener ses voksne ude af fatning. Da det voldsomme imidlertid kun vises kortvarigt og ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
12.08.2021
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Man Who Sold His Skin
|

Filmen 'The Man Who Sold His Skin' er historien om syreren Sam Ali, som flygter fra borgerkrigen i hjemlandet Libanon.

Han vil således gerne til Europa for at kunne leve sammen med sit livs kærlighed, hvilket afstedkommer, at han lader sin ryg tatovere af en toneangivende samtidskunstner.

Sam Ali indser dog snart, at det ikke kun er sin ryg, han har solgt, men også, at dette måske kan betyde alt andet end den frihed, han higer efter.

'The Man Who Sold His Skin' var Oscar-nomineret i 2021 til Bedste internationale spillefilm for Tunesien, det i selskab med bl.a. den bosninske krigsfilm Quo Vadis, Aida? samt Thomas Vinterbergs Druk, der som bekendt vandt den eftertragtede statuette.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4.7
4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alligevel er den meget seværdig og har interessante perspektiver på dem, der har, og dem, der vil have, kunstens kynisme og flygtningedebatten i det hele taget. Også selv om man måske mere bliver ramt i hjernen end i hjertet." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Ny kunstsatirefilm er ikke helt så helstøbt og morsom som ”The Square”, men den stiller gode spørgsmål, der altid skal stilles til kunsten og verdensordenen." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Filmen er på papiret superinteressant, men på lærredet ender den som en lille fiks illustration af en god idé." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Fortællingen om den følsomme syriske flygtning Sam Ali, som underlægger sin sårbare hud en kunstner med grænsesøgende storhedsvanvid, har tankevækkende samfundskritik på hjerte." (Lise Stenbæksgaard)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.