Cookie- og Privatlivspolitik

The Last Witch Hunter (2015)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en uhyggelig og urovækkende grundstemning, og den indeholder adskillige scener med dæmoniske forvandlinger og makabre drab. I et klip ses en lille pige, der pludselig tager en kniv og forvandler sig til en mand, der angriber hovedpersonen, og i flere langvarige scener kæmper hovedpersonen mod en heks. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Last Witch Hunter
|

Filmen 'The Last Witch Hunter' handler om den sidste heksejæger, der må kæmpe mod et udbrud af hekse i nutidens New York. For at kunne bekæmpe invasionen, må han modvilligt slå sig sammen med en kvindelig heks.

Manden bag The Crazies instruerer, og i titelrollen ses Vin Diesel.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Tag 'Blade', den første 'Highlander' og 'Constantine' og læg dem sammen. Fjern alt det der var godt, spændende, originalt og interessant ved dem - og vupti! Du har 'The Last Witch Hunter'! Kedelig, ligegyldig og rodet fantasy Mombo-jombo. Det eneste bare tilnærmelsesvis interessante var nogle af filmens visuelle effekter. Ellers kan jeg ikke sige andet end at filmen er ligesom sin hovedrolle: Stor, overvurderet og tiltider helt uforståelig. Vin Diesel forsøger med denne "første" film, at få en ny franchise op at køre. Jeg er ret overbevist om at det er og bliver 'The Last...'

Anonymuser/0

Endnu en film hvor skurken taler alt for meget om dit & dat, istedet for bare at slå helten ihjel når de har chancen, og desuden virker effekterne alt for b-agtige når man tænker på hvad man ellers er vant til at se Vin Diesel, Michael Caine & Elijah Wood i. Og siden hvornår er hekse nu begyndt at optræde som han-køn, plus en irriterende side-kick, som selvfølgelig ik' gør hvad hun bliver bedt om. Heksene skulle desuden være talrige, men man ser jo kun 3-4 stykker foruden en ret svag warlock. Glad for jeg ikke brugte penge på denne film i bio.
Intet nyt eller imponerende ved denne forestilling, derfor synes jeg også det er helt forfærdeligt at den lidt ligger op til en fortsættelse!
Hansel & Gretel's : Witch Hunters (extended cut) fra 2013, se dét var hekse underholdning!!!

Cathrine

En super god film. Jeg er normalt slet ikke til Vin Diesel, men han formår virkelig at spille rollen i denne film. De spiller virkelig på følelserne, og man vil bare gerne have mere. Der er ikke sparet på noget som helst, effekterne og skuespillet er virkelig godt. Det var en god oplevelse jeg ikke ville have været foruden.

Mette

Jeg er glad for at i fik den i nogle af de danske biografer alligevel, og fortryder ikke jeg var inde at se den, den var som jeg forventet. :)

Klavs

Mange tak fordi I alligevel gav os chancen for at se denne fantasy film med hekse og en hobbit! :)

Helt som forventet, var det jo ikke stor kunst, men Vin Diesel spiller sit sædvanlige jeg, og Rose Leslie gør det glimrende som Chloe. Historien er lidt for tynd, og det ligner til tider den b-film, det er. Men hvis man holder af Vin Diesel (film), eller man bare er dybt forgabt i Ygritte, så vil man bestemt være fint underholdt. I modsat fald vil man sikkert ikke.

Jeg kan ikke give den mere end 3 stjerner, for den er nu engang ikke bedre, men jeg er nu stadig glad for, at jeg fik lov til at se den, og jeg kan sagtens tåle at se den igen en anden god gang.

Birgitte P

Denne måtte vi bare se og vi blev vildt godt underholdt. God historie og Vin Diesel og Rose Leslie gjorde det godt. Vi var rigtig glade for at få mulighed for at se den på det store lærred. Tak.

Aaseuser/937574

Tusind tak fordi I lytter til fansene og alligevel viser filmen, (-i udvalgte biografer i en meget begrænset periode). Jeg glæder mig rigtig meget til at se den i morgen - også selvom jeg skal køre 150 km for at det er muligt !

Sabine

Fantastisk spændende film. der er fund af overraskelser. engang charmer vin diesel sig ind i ens hjerte, men sin bløde hjerte trods sit hårde ydre.

Movie-fanatic

Det er fuldstændigt latterligt at de snobbede biografdestributører at de ikke kan finde plads til denne film, på det store lærred: ) YNKELIGT!!!!!! Men vi (RIGTIG mange!!) som elsker Vin D, ser frem til denne film, med "julelys i øjnene": )

Christian

Jeg vil gerne se den men jeg kan ikke finde ud af hvor den går henne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.