Cookie- og Privatlivspolitik

The Last House on the Left

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.07.2009
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Last House on the Left
|
I 'The Last House on the Left' banker fire gennemblødte fremmede på døren til familien Collingwoods sommerhus og fortæller, at de er kørt galt i deres bil.

John og Emma lukker dem ind og prøver at lappe de værste skader. Mere kan de ikke gøre, for strømmen og telefonforbindelsen er gået.

Emma føler sig ikke helt tryg ved den måde Krug synes at styre de andre fire på, og Krugs søn Justin opfører sig meget mærkeligt, da han ser et billede af deres datter på køleskabsdøren.

Hvad stiller et pænt ægtepar op overfor en bande psykopater, og hvor meget skal der til, før civilisationens fernis krakelerer?

'The Last House on the Left' er en genindspilning af Wes Cravens rystende gyserdebut af samme navn fra 1972.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (170 votes)
4
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... opretholder et rimeligt højt spændingsniveau på det psykologiske plan med enkelte splatter-udfald og kan indtages, hvis man er ude efter et jævnt adrenalin-sus." (Ann Lind Andersen) ()

  • BT

    "Kunne du godt tænke dig at se hende blive hånet af sine psykopatiske overfaldsmænd? Og kunne du til sidst godt tænke dig at se en række ufatteligt blodige hævnmord fra pigens forældre. Hvis ikke, så holdt dig langt væk fra denne modbydelige amerikanske film." (Henning Høeg) ()

  • Jyllands-Posten

    "Tag en neglefil og din kæreste med. For her er lige dele kedsomhed og klamme hold-hænderne-for-øjnene-scener." (Frederikke Lett) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

ved et tilfælde i tv, mere en hævnfilm end en gyser.

Frank

God film

Leauser/481393

Jeg vil sige den er ok, men hvis man slet ik er til den slags film kan den godt virke ret B-filmsagtig.

Dannyuser/40170

Denne film var en god underholdene spændingsfilm som heletiden holder ilden i kog, på intet tidspunkt går den i stå og den kan anbefales hvis man er til de lidt old school film uden for meget tænkning. men når det er sagt så mangler den også noget som jeg ikke kan placere...

Mortenuser/634349

Det er ikke verdens bedste Thriller/gyser til dato.
Den har sine momenter af godt skuespil og rejser et par spændende spørgsmål: Hvad ville du gøre hvis det du elskede mest, det du holder mest dyrebart, havde været i helvede og tilbage...............................

Kunne du bevare din fornuft og din rationelle tanke?
Eller ville hævnen være sød som chokolade.....
Når Helvedes banditter står på dit eget dørtrin..................................

Dennis

Først og fremmest Mel2005: Du skulle måske liiige lade være med at være helt for gyserekspert når det kommer til at klassificere gyserfilm, specielt eftersom at du tror Wes Craven havde noget som helst med Fredag d. 13 at gøre.. ;)

Men filmen her er som sådan en udemærket film, ikke noget at råbe hurra for, men hvis man kender klassikeren og er vild med den, så får man klart opfyldt sit behov.

Og når det gælder et remake så behøver det nødvendigvis at være en HELT ny film, som andre Remakes har gjort det til..

Jeg har valgt at give den 4 stjerner som jeg også ville gøre ved den gamle version, da den som sagt ikke er noget at råbe hurra for. Man får en god shat af det man kan forvente af en film som denne.

Maleneuser/796681

Den var sindsyg godt lavet, der skete noget hele tiden!!! og folk der ikke kan li den der synes den er dårlig, er åbentbart ikke til den genre!! En gyser er der aldrig blevet snakket om, det er en triller...suprise..Filmen var gennemført fantastik!!..

Sarah

Det er en anderledes drejning en man plejer at se i en gyser, så det gør den god og spændende, der er dog ikke så meget 'gys' i , men mere 'overraskelser'. Hvis du kunne lide sårn noget som scream, er den værd at se :D

MBuuge

Meget grov handling, men det gjorde filmen rigtig fed.
Se den.

Jonasuser/388400

For at sige det som det er, er jeg ikke nogen stor gyser fan! Men det lader heller ikke til at være en faktor hvis man har planer om at se det nyeste skud på stammen fra Hollywoods b-film maskine.
Filmen starter godt med de to piger der møder den unge Justin(Spencer Treat Clark) som på trods af sine få replikker, er den eneste der leverer solidt skuespil i hele filmen. Han stråler gennem hele filmen og er noget af det der reder den op på to stjerner.
The Last House on the Left, ligger I starten op til et solidt gys, og jeg begyndte at kigge mig omkring I den ellers ret tome biograf for at se om folk var lige så spændte som jeg. Det hele kører på skinner for filmen og den bygger fint op til den makabre voldtægts scene, hvor Marie og Paige for en til at side med følelserne uden på tøjet.
Men så går det eller ned ad bakke efter ca. 1 time går filmen over og blive en komedie hvor hver enkel skurk så bliver dræbt på forskellige makabre måder. Hvilket i øvrigt er ganske morsomt, så hvis man er til den slags skal man da glæde sig til slutningen.
Jeg var ikke imponeret over filmen, men hvis man er til lidt grinagtigt splat er den da lidt et must.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.