Cookie- og Privatlivspolitik

The Island

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
19.08.2005
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Island
|

Vi befinder os i midten af det 21. århundrede i et tilsyneladende afslappet, men kontrolleret og overvåget bymiljø.

Lincoln Six-Echo håber, som alle andre, at blive udvalgt til at komme til ”The Island” – det sidste sted på planeten, der ikke er forurenet.

Men Lincoln skal snart indse, at hele hans eksistens er en konstrueret løgn. Han og hans omgangskreds er kloner, hvis eneste formål er – når tiden er inde - at levere reservedele til det menneske, de er klonet af.

Da Lincoln opdager, at det snart er hans tur til at blive at ”hugget op i reservedele”, beslutter han sig for at flygte sammen med pigen Jordan Two-Delta.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Starten på The Island er klart den bedste del af hele filmen. Her bliver de etiske spørgsmål om kloner, menneskelige reservedele og falske forhåbninger præsenteret for publikum på en fremragende måde.

Desværre, jo længere hen man kommer i filmen jo flere kedelige actionscener bliver der fyldt på. Den ellers rigtig gode og spændende start tynges ned af den sidste halvdel.

CINEMANDRUP

Uden tvivl en af Michael Bays bedre projekter. Her har vi at gøre med en yderst hardcore omgang Robinson ekspedition med en ø-råd, der nok ville få de fleste folk til at skide i bukserne, når de så hvad der skete med dem der blev stemt fra øen. Lets look at The Island:

Historien om menneskelige kloner, der lever i en beskyttet tilværelse uvidende om verdenen der ligger lige uden for deres dør, hvortil når tiden kommer skal levere deres organer til deres "oprindelige" ejer, når deres organer svigter. Det lyder katastrofalt og som en film der ikke burde hitte, men det gjorde den og den gjorde det godt. Historien er tankevækkende, når man tænker på fremtidsudsigterne, samt den store debat om kloning, som nok aldrig vil få en ende til det positive eller det negative. Denne film går all in og her har vi med en organisation at gøre, som lever at dette i smug og kun er for de rigeste i samfundet. Skræmmende tanke, men derfor også så vigtig at belyse.

Castet: Ewan McGregor samt Scarlett Johansson passer sublimt ind i deres roller. Derudover har vi Sean Bean, Steve Buscemi og Michael Clarke Duncan (R.I.P), på listen. Alle er et med deres roller og en fornøjelse at se på lærredet. Mcgregor - Lincoln Six Echo - er den første der stiller spørgsmålstegn ved deres eksistens og opdager grufuldhederne. Han danner dermed par med Jordan Two Delta - Johansson - den lækkerbisken er en smuk kvinde, som flygter sammen med ham og må kæmpe for at overleve.

Action/effekter. Det er en Michael Bay film og så ved alle godt hvad jeg har tænkt mig at påstrege nu: ACTION. Michael Bay bliver høj af Action og han er god til det i den grad. Filmen rummer særdeles flotte actionsekvenser og er medrivende flot lavet. Det er Sci-FI action eventyr og det er det hele værd, hvis du ved hvilken film du går ind til.

Fed action og tankevækkende fremtidsfilm. Love it.

Frank

Dårlig film

Line FS

Okay, den er film er simpelthen så dårlig.
Så den, fordi jeg elsker Ewan McGregor, og håbede på det bedste. Jeg stod total af. Den film skal jeg da godt nok aldrig se igen.

Jeff

A good cast in an uninteresting action movie.

Wayne

Medrivende thriller om menneskelige reservedele. Måske allerede virkelighed, for de rigtigt rige??

S. Rico

Det er så totalt langt ude, at er man bare en lille smule skeptisk over for science fiction, så kan man lige så godt droppe den med det samme.

Men hvis man leger med på idéen, så får man serveret en mega god historie i et totalt gennemført univers. Der er drama, action og Scarlett for alle pengene.

Mads Aagaard

Virkelig genial film, fantastisk handling. 6 stjerner

Hearmeroar

Den er bare virkelig fuldført, og Scarlett er jo foruden hendes talent en super hot skuespiller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.