Cookie- og Privatlivspolitik

The Interview

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
The Interview
|

Komedien 'The Interview' handler om en ung, tiltrækkende studievært og hans producer, der uvidende bliver involveret i internationale planer om et snigmord.

Filmen er instrueret af makkerparret Evan Goldberg og Seth Rogen, der senest har lavet dommedagsfilmen This Is the End.

'The Interview' er ikke planlagt til dansk biografpremiere. Årsagen er trusler imod filmens skabere

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steffen

En komedie, der måske er gået under radaren for mange, er den amerikanske komedie THE INTERVIEW fra 2014. Kort før filmens premiere for seks år siden, truede Nordkorea med sanktioner mod USA og Sony, hvis filmen blev udgivet i dens nuværende form. Det resulterede i, at filmen blev udskudt, klippet om og udgivet digitalt.

Det ændrer dog ikke på, at filmen stadigvæk er vældig underholdende. SETH ROGEN og JAMES FRANCO har efterhånden medvirket i mange film sammen, og deres mangeårige venskab og kemi kommer klart til skue, når de medvirker på skærmen i form af den excentriske tv-vært Dave Skylark og hans producent, Aaron Rapaport.

Som med mange komedier så bliver nogle af filmens jokes indimellem lidt vandede, men den nordkoreanske diktator Kim Jong-un er bare en fantastisk inspirationskilde til situationskomik og slapstick-humor. Kan helt klart anbefales, hvis du savner et godt grin eller generelt er fan af Rogen og Francos film.

Nikolaj

Det er en super sjov film, med utrolige uventet drejninger, og fremragende skuespil. Det er ikke kun en parodi på Nordkorea, men også på amerikanerne. Og filmen formår på fornemste vis at vise, at de selv har fået taget nogle dumme politiske beslutninger i gennem årene. Og at de stadig ikke helt er på deres plads.

Men man skal ikke se den som en politisk film, man skal bare se den som en grotesk sjov film. Og den er ihvertfald utrolig underholdende.

5 store stjerner herfra!

Wayne

James Franco er herlig som overgearet studievært - Seth Rogen er Seth Rogen...

Ideen er såmænd nobel nok, afskaf diktaturet indefra - start en revolution.

Største problem ved filmen er at den ender med at tage sig selv for seriøst.

Younes-Zakaria

Sony har annonceret for nogle dage siden at filmen vil blive vist alligevel. Nu er spørgsmålet bare om der er en dansk premieredato? :)

Camillauser/138272

Truslen er rettet imod biografer, som viser denne film.

Så det er da lidt interessant om den får dansk premiere.

http://www.complex.com/pop-culture/2014/12/sony-hackers-threaten-9-11-st...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.