Cookie- og Privatlivspolitik

The Inertia Variations

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
21.06.2018
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Inertia Variations
|

Dokumentarfilmen 'The Inertia Variations' handler om Matt Johnson fra det engelske band ‘The The’, der er kendt for sine personlige og politiske sange.

Længe har der været stille fra debattøren, men for at rense sine følelser for mishag udfordrer Matt Johnson tidens smalle mediekonsensus gennem sin egen live-radiohjemmeside 'Radio Cineola'. 

Folk med noget på hjertet ringer ind for at diskutere emner, og værten bringer desuden kunstdiskussioner og livemusik ind i udsendelserne. Instruktøren bag filmen, som er Johnsons ven og ex-kæreste, giver ham en udfordring, som er svær at tackle: Kan musikeren overhovedet skrive en sang længere?

 'The Inertia Variations' følger forsangeren i et rockband, som også gør sig gældende i den aktuelle danske dokumentarfilm Stor som en sol.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
4

Instruktører

Relaterede nyheder

3 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "En musiker i en tilsyneladende ubrydelig skriveblokering. Blottet i en smuk billedstrøm og et eminent lyddesign, tilsat musikvideoer fra fortiden." (Simon Lund)

  • Weekendavisen

    "Faktisk kan det være, at 'The Inertia Variations' fungerer, fordi der ikke er megen musik. Man sidder med en kolossal forventning, da Johnson endelig bruger sin stemme. Så lever sangen op til det hele." (Bo Green Jensen)