Cookie- og Privatlivspolitik

The Incredible Burt Wonderstone

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Incredible Burt Wonderstone
|

Filmen 'The Incredible Burt Wonderstone' handler om stjernetryllekunstnerne Burt Wonderstone og Anton Marvelton, hvis show bliver udfordret af en uafhængig gade-magiker.

'The Incredible Burt Wonderstone' afventer premieredato.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line

Bortset fra en god tryllekunst i slutningen er denne film hveken magisk eller sjov.

Nis Hartmannuser/888079

Der er langt mellem grinene i denne komedie. Steve Carell og Steve Buscemi virker uoplagte og historien er ret plat. Jim Carrey's karakter, der er en parodi på Criss Angel/David Blaine er noget af det eneste filmen har kørene for sig og er årsagen til at jeg lige kan snige den op på 2.

Jack

Vi bliver introduceret til en ung dreng ved navn Burt Wonderstone spillet af Steve Carell (The Office USA & 40 Year Old Virgin), som er ved at blive jagtet af en større dreng og hans håndlangere. Det formodes, at disse drenge ikke kan lide Burt og ofte mobber ham. Den første smag af komedie af instruktøren Don Scardino (30 Rock and Rescue Me) er præsenteret af Burt som drejer bølles forsøg i at ydmyg ham til intet, men alligevel leverer bøllen metaforisk det største slag, der rent faktisk definerer den unge Burts liv. Det bliver senere vist, hvordan Burt tackler dette slag ved at modsige bøllen synspunkt af ham ved hjælp fra sin bedste ven Aton Marvelton spillet af Steve Buscemi (The Sopranos og Boardwalk Empire). Undervejs støder de to venner på stor succes, et venskab der sættes på prøve, et nyt talent og stort nederlag som sender dem helt ned til bunden samt en transformation af deres karakterer. Det er med god forståelse Steve Gray spillet af Jim Carry (Ace Venture & Liar Liar) der virkelig stjæler scenen og det opfattes at rollen blev skrevet til ham. Vi ser træk af hans enorme evne til at få den scene han er en del af til at være morsom og det er derfor klart at han er en af de sjoveste skuespillere i verden.

Det menes at være en komedie som til tider er svært at forstå, da den anvendte humor mislykkes på grund af den uklare linje af hvem målgruppen er. Filmen introducer familievenlige vittigheder og samtidig voksen venlige.
Manuskriftet mangler bagslag og er ganske forudsigelig grundet af dens brug af kendte handlingsforløb som der oftest er benyttet i andre film. Der formidlers heller ikke nogen store budskaber andet end venskab skal holdes på. De sidste 20 minutter af filmen er muligvis den sjoveste del da vi kun kan forlade biografen med et stort smil på læberen.

Personligt siger jeg det er en film værd at se på DVD og kun én gang.

frans

Helt sikkert en sjov film - Dejligt og se skuespillerne have andre roller end normalt...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.