Cookie- og Privatlivspolitik

The Hollow Man

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2000
| | |
The Hollow Man
|

Den geniale videnskabsmand Sebastian Caine (Kevin Bacon) udviklet et serum, der kan gøre en fuldstændig usynlig. Hans forbløffende forvandling medfører en ufattelig magt, som synes at kvæle alle moralske skrupler. "Det er forbløffende, hvad man kan gøre," siger Caine, "når man ikke længere skal se sig selv i spejlet." Den usædvanlige film følger denne geniale og arrogante, men dog karismatiske videnskabsmand, som leder et tophemmeligt forskningsprojekt, der skal løse usynlighedens gåde. Da formlen virker på dyr, trodser den begejstrede Caine hensynsløst Pentagons ordrer og prøver serummet på sig selv. Desværre går det risikable forsøg helt galt, da man ikke kan gøre ham synlig igen. Den usynlige mand Caine og hans to assistenter Linda McKay (Elisabeth Shue) og Matthew Kensington (Josh Brolin) kæmper desperat for at finde en løsning.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Jeg var ganske imponeret over de lækkert udførte effekter. Et forskerhold udfører eksperimenter på dyr til at starte med. Men det er selvfølgelig ikke nok for vores hovedperson spillet eminent af Kevin Bacon. Han havde dog ikke lige taget højde for bivirkningerne...

Wayne

Hvem ville ikke gerne være usynlig? Her lykkedes det pludselig, og hvad sker der når man får den magt der følger med?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.