/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

The Hate U Give

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hate U Give
|

Filmen 'The Hate U Give' er baseret på romanen af Angie Thomas med samme titel om den unge pige Starr.

Starr lever i et fattigt sort forstadskvarter men går på en prestigefyldt skole med hovedsageligt hvide elever. Hun balancerer sin identitet på en knivsæg og ændrer personlighed, alt efter hvem hun er sammen med for at passe bedre ind. 

Hendes liv ændrer sig dramatisk, da hun ser sin ældste barndomsven Khalil blive skudt af en hvid politibetjent. Som det eneste vidne til drabet, bliver hun presset fra flere sider i samfundet, og hun må nu kæmpe for retfærdigheden.

I hovedrollen som pigen Starr er Amandla Stenberg, der tidligere har spillet med i The Hunger Games som karakteren Rue.

'The Hate U Give' hæfter sig til den voksende og kontroversielle bevægelse 'Black Lives Matter', som stadig er aktuel i debatten om USA's raceproblematik, og filmen lægger sig bl.a. op af Fruitvale Station, der behandler samme emne. (copyright: kino.dk)

Filmen vises uden undertekster.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
5.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Træls at filmen ikke får en rigtig premiere med flere spilletider på andre dage. Har en aftale præcis den ene aften hvor de vælger at vise den i biografen.

Charlotte

Kære Kino
Den film er vi en del, som har ventet på længe, så jeg håber virkelig, at spiller den flere gange end en gang (25.2) Det er en fantastisk bog, med en stærk fortælling.

Mario

Vil stærkt anbefale denne film, så håber den kommer til de danske biografer da jeg så går ind og ser den for 2. gang. Anthony Mackie er for nogle mest kendt fra avengers filmene men viser dog han kan være med i film med lidt mørkere temaer ( for dem der kender ham fra andre film end avengers skip this then)
Amandla Stenberg levere et fantastisk skuespil og elsker hvordan de bruger farverne i de forskellige scener fra den varme rødlige til det kolde blå alt afhængig af hvor man befinder sig i filmen.

En film der skal ses!

Julie

Har hørt så meget godt om den og traileren er hekt vildt rørende

Mark

Jeg tror altså, at filmen og dets problemstilling er for amerikansk til et dansk publikum, og jeg tvivler dermed på, at en dansk premiere vil finde sted. Jeg printer dog gerne denne kommentar ud på et stykke A4-papir, og jeg spiser gerne papiret så langsomt, at muligheden for at jeg kan kvæles i min egen tvivl, kan finde sted, hvis jeg tager fejl, og den alligevel får premiere.

Julie

Du havde ret

Julie

Håber da den kommer

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.