Cookie- og Privatlivspolitik

The Harder They Fall

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
03.11.2021
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Harder They Fall
|

I western-filmen 'The Harder They Fall' følger vi den lovløse Nat Love (Jonathan Majors). Da han finder ud af, at hans værste fjende Rufus Buck (Idris Elba) er blevet løsladt fra fængslet, samler han sin gamle bande igen for at søge hævn.

'The Harder They Fall' er skrevet og instrueret af Jeymes Samuel, som tidligere også har lavet western-filmen 'They Die by Dawn'.

På rollelisten til 'The Harder They Fall ' står store navne som Idris Elba, Jonathan Majors, Regina King og LaKeith Stanfield.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Med farvede skuespillere i både skurke og helteroller - og i en western som ellers typisk har en overvægt af hvide, røde og latinoer - så føles det som noget fra en parralel dimension.

Den herlige reggae inspirerede musik, er med til at skabe en særlig stemning af noget helt nyt - selvom temaet er det typiske for en western. Den der ikke bliver dræbt, kommer tilbage efter sin retfærdige hævn.

Når man så har vænnet sig til at det lige så meget er en blaxploitation film, som en western - så kan man roligt nyde det fine cast og de westernvante omgivelser, og den typiske handling.

Bipersonerne er de mest farverige, og i virkeligheden dem der hæver filmen lidt mere. Jeg gad godt at Idris Elba's to gyldne revolvere havde haft en endnu større rolle i filmen.

Men det hele er et godt bekendtskab, selvom det ikke kan måle sig med de store i genren.

7/10

S. Rico

En ganske underholdende og traditionelt opbygget western om hævn og retfærdighed. Der er den "onde" bande, som har taget kontrol over en lille western by, og så er der den "gode" bande, der rider dertil for at gøre et gammelt regnskab op.

Jonathan Majors spiller Nat Love, der står i spidsen for the good guys, mens Idris Elba er manden bag Rufus Buck banden. Herudover er der masser af andre seje karakterer, som man også kan sidde og nyde: bl.a. Regina King og LaKeith Stanfield, som begge er på Idris Elbas team. Det betyder desværre, at man sidder og hepper mest på the bad guys, fordi de bare er lidt mere cool og seje end de andre.

Filmen er lige vel lang, og den er hurtigt glemt bagefter. Men den leverer bestemt varen, hvis man er på udkig efter god gammeldags western æstetik, revolvermænd og skuddueller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.