Cookie- og Privatlivspolitik

The Happytime Murders

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning med en crasy-humoristisk undertone. Den indeholder en række voldsomme scener: Dukker får skudt hovedet af eller rives i stykker af hunde, en dukke bankes af fanger i et fængsel, en mand sparkes i skridtet, og et menneske sidder fast i en brændende bil. I flere scener ses indtagelse af narko lige som dialog og handling rummer en del sex. F.eks. ses to dukker have samleje, hvorunder den mandlige dukke får orgasme og ”sæden” sprøjtes voldsomt rundt i et lokale. Da handlingen imidlertid udspiller sig mellem dukker, er præget af afvæbnende humor og da de voldelige og seksuelle skildringer ikke er visuelt detaljerede, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.09.2018
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Happytime Murders
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Komedien 'The Happytime Murders' udspiller sig i en verden, hvor marionetdukker lever side om side med mennesker.

Privatdetektiven Phil Philips prøver at leve en tilbagetrukket tilværelse, men han bliver blandet ind i en brutal sag, da en seriemorder begynder at dræbe rollebesætningen fra den berømte 80'er dukke-serie The Happytime Gang, heriblandt Phils egen bror.

Den blå dukke må derfor, noget modvilligt, slå sig sammen med sin gamle politi-partner Edwards for at komme til bunds i sagen og stoppe mordene.

Instruktøren er søn af The Muppets-skaberen Jim Henson og har selv tidligere stået bag bl.a. Muppets Juleeventyr. I rollen som Phil Philips ses således også en rutineret Muppet-dukkefører i form af Bill Barretta, kendt for bl.a. figuren Pepe the King Prawn.

'The Happytime Murders' er, i stil med Peter Jacksons groteske dukke-film 'Meet the Feebles', en blanding af barnagtige figurer sat i en meget voksen, brutal og humoristisk virkelighed. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.4
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "[Plottet] lyder plat, og det er det sandelig også, men det er også til tider virkelig sjovt." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "'The Happytime Murders' er en chokerende umorsom og allerede på idéplan aldeles unødvendig historie, og at dukkeførerarbejdet sikkert er af højeste karat, føles alene som skønne spildte kræfter." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Den syrede komik [...] vil nok fungere bedst for høje og skæve gymnasiaster." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amyuser/36207

På trods af et totalt stjerne spækket cast, er filmen utroligt dårlig og på ingen måde sjov eller humoristisk.

Michael

Rigtig sjov film, hvis man er til den slags humor :) MEN den eneste der trækker den her film ned er Melissa Mccarthy!! Hold da op en dårlig skuespiller!! Hun passer slet ikke ind i denne her film! nåå ja også er der et par fejl med i filmen. Men jeg var flad af grin op til flere gange.

Jemuser/635531

Denne films omtale minder meget om teaterforestillingen Avenue Q og jeg håber, at den er min. lige så god.
Jeg SKAL ind og se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.