Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Godfather: Part III (1990)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Godfather: Part III
|

Filmen 'The Godfather: Part III' handler om den aldrende mafiaboss, Michael Corleone, der forsøger at gøre sin virksomhed lovlig. Samtidig tager han ny protegé under sin vinge.

'The Godfather: Part III' er den sidste i Francis Ford Coppolas trilogi.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

Godt punktum på triologien.
Som helhed er de 3 film et mesterværk i verdensklasse. Den sidste del set for sig, er også fremragende og skuespillerne er stadig formidable.

Simon

Hvorfor er folk så kritiske over for nummer 3? Filmen er ikke et mesterværk, men en udmærkede film. På nogle punkter kan jeg godt se det, for eksempel er Michael for gammel, og slet ikke så badass som han var i toeren. Men de to sidste scener er da fantastiske. Den scene med lejemorderen, den var fremragende. Filmen er en god slutning på den bedste triologi der er lavet nogensinde.

Nikolaj

Og jeg synes det bliver til nogle for langtrukkende scener, som man ikke rigtigt ved hvor vil føre hen.

Og Michael Corleone virker slet ikke den samme som han var engang.

Wayne

Godfather serien er den bedste triologi der er lavet. Punktum.

The Godfather: Part III havde først premiere i 1990 - hele 16 år efter Part II. Forventningerne var af gode grunde ekstremt høje.

Det svarer lidt til da Star Wars genstartede. Alt mindre end noget som var mindst lige så godt som de oprindelige film, ville være en skuffelse - i virkeligheden skulle den overgå de første, for at blive accepteret. Det var en umulig opgave.

Som altid når nogen bliver skuffede, så stemmer de ud fra følelser - og ikke fairness.

Part III er ikke en 10'er som de to første - den er måske snarere en 8'er. Men det gør den stadig til en virkelig god film. Visuelt på højde med de to første og med en historie som afspejler en ældre Michael Corleone, som ikke længere er helt på toppen af spillet.

Men som det kan ses hos IMDb, så har filmen bevæget sig frem til en rating på 7,6 - hvilket afspejler en fremragende film, måske ikke et mesterværk. Men virkelig godt håndværk, og en værdig Godfather film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.