Cookie- og Privatlivspolitik

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

17.03.2022
| |
2 timer 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone
|

Filmen 'The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone' er en ny udgave af The Godfather: Part III, hvor instruktøren Francis Ford Coppola har klippet om i gangsterklassikeren.

Der skulle gå 16 år efter 2’eren før Coppolas tredje del af Godfather-trilogien fik premiere. Og med så mange år, nåede forventningerne til filmen naturligvis at stige til episke højder, hvor det ville være svært ikke at skuffe nogen. Meningerne om tredje del af Francis Ford Coppolas mafia-trilogi har derfor altid været delte, men her ved 50-års fødselsdagen for trilogiens begyndelse, er det måske på tide at se på den med friske øjne? 

I tredje del er den aldrende Michael Corleone tynget af skyld over sine tidligere ugerninger og han vil også gerne legitimere sit kriminelle imperium, for familiens ære. Begge dele kræver Vatikanets hjælp - og hvis han kan tjene penge på det samtidigt, så hvorfor ikke? Friske kræfter får han i Vincent Mancini (Andy Garcia), søn af hans afdøde bror Sonny, der måske kunne blive den nye Don, når Michael går på pension? 

Hele trilogien er blevet remastered, men Coppola har ikke bare syslet med kvaliteten af billederne. Han har også ændret slutningen i denne ‘Director’s New Edit’-udgave, så den er blevet sådan, som han oprindeligt ville have det. Er det en bedre finale til dette mesterværk af en trilogi? Døm selv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.