Cookie- og Privatlivspolitik

The Godfather (1972)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Godfather
|
Versioner: se alle
M. siciliansk middag, Originalversion, Særvisning
|

'The Godfather' er en klassiker, der knapt behøver introduktion. Med sine imponerende tids- og miljøbeskrivelser er 'The Godfather' den ultimative film om organiseret mafia-kriminalitet, og også den film, der har udødeliggjort Sicilien som et sted med appelsinlunde, solsvedne landsbyer, overdådige fester – og business-kindkys, der kan dræbe.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
5.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Det er en spændene film, og et godt bud på 1940'ernes mafiakrige. Men den er lidt for lang. Selvom den er super god kan man godt sidde den sorte time og tænke at nu må den gerne snart slutte.

Oliver Andreasen

Marlon Brando og Al Pacino giver deres bedste optræden som Don og Michael Corleone. Filmen er fuldstændig smuk at se på. Musikken er virkelig god! (Credz til Nino Rota) En af de bedste film fra Francis Ford Coppola.

Hvil i fred, Marlon Brando (1924-2004)

Jasir Al-Salami

Det er min favorit film.

KurtMedC

Den er vild.

Kadir

The Godfather Part 1 er helt klart en af de bedste film, der er blevet produceret i filmhistorien. Enhver filmelsker bør se dette mesterværk flere gange.

Simon

"The Godfather" er den bedste film, nogensinde. Ingen film vil nogensinde slå den af min første plads. Den har ALT. Præstationer, karaktererne, musik, mindeværdige citater, mindeværdige scener, manuskript, instruktion, og plottet. Det siger også en del, at "The Godfather" fik fire Oscar nominationer, for skuespil. "Godfather" havde også den karakter, som jeg virkelig, idoliseret. Don Corleone, som også hjælper rigtig meget på barometret. Hans koldhed, hans måde at tage en beslutning, og de ting han gør for folk, som dybest set, er fucking ligeglad med ham. De tænker kun på sig selv. Stadig væk hjælper Don dem. I øvrigt min ynglings karakter. Hvis du ikke har set den, så kom IGANG, for fagen! Den er bare så god, at du ikke vil ud af stuen for at pisse, selv om du ved, at du kan sætte på pause. God fonøjelse!

Nikolaj

En fremrageende gangster film, jeg synes alt er godt ved filmen her, godt plot, fremragende skuespiller, og god musik i bagrunden.

Nikolaj

Moderen til alle gangsterfilm!

Den status Godfather har fået i filmhistorien, ses tydeligt i de mange referencer der stadig laves af den legendariske Don Corleone. En rolle som spilles fantastisk af Marlon Brando og som for evigt vil være hans!

Filmen leverer alt det drama, samt kortvarige action som en ægte gangsterfilm skal. Musik, skuespil, ja generelt instruktionen sidder lige i øjet! Der er til tider lidt langsom handling, men det trækker ikke meget ned. The Godfather er et must see for alle filmelskere!

Katrine

Fantastisk klasiker. Yderst fangende, kan dog være lidt svær at følge med i med de mange familienavne man skal holde styr på.
Men fantastisk det er den helt sikkert.

Lukas

Jeg har ikke noget imod lange film, men i de sidste 20 minutter kæmper jeg mig imod søvn og så snart den var færdig, faldt jeg i søvn.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.