Cookie- og Privatlivspolitik

The Forbidden Kingdom

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.08.2008
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Forbidden Kingdom
|

'The Forbidden Kingdom' er et action-eventyr, som for første gang forener kung-fu mesteren Jackie Chan og Hong Kong action-stjernen Jet Li i samme film.

Jason (Michael Angarano) er en amerikansk teenager, som er besat af Hong Kong Film og især gamle kung-fu klassikere.

En dag finder han en gammel stav, der har tilhørt den sagnomspundne kinesiske kriger, Monkey King (Jet Li), og pludselig bliver han transporteret tilbage i tiden til det gamle Kina. 

Her bliver Jason sammen med en flok udstødte kampsports-krigere sendt ud på den farlige mission at befri Monkey King fra den grusomme Jade Warlord.

'The Forbidden Kingdom' strøg direkte ind på en 1. plads - både i USA og i Kina.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (108 votes)
4.4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    Det er herligt at se på, og »The Forbidden Kingdom« er udover at være vor tids »Karate Kid« en skøn film for familier med større børn (Ann Lind Andersen). ()

  • Ekstra Bladet

    Både fortællingen og kampsekvenserne roder gevaldigt, 'Matrix'-koreografen Yuen Woo-ping bør lære sig nogle nye tricks (Peter Albrechtsen). ()

  • Jyllands-Posten

    'The Forbidden Kingdom' har en mildt sagt spinkel historie. Rammen i Boston er tynd som pindebrænde, og selv om vi befinder os i et eventyrunivers, er hovedhistorien slet ikke fantastisk nok. Men kampkoreografierne er vildt flotte (og der er mange af dem), så kan man sluge den mærkværdige fortælling, er der lækkerier til øjnene (Katrine Sommer Boysen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mike

Med masser af underholdning og fair nok action, og med både Jackie Chan og Let Li, så bliver der næsten ikke mere Kung Fu over den nu til dags.

Anonymuser/0

En ok film fyldt med eventyr og kampkunst fra de store mestre. Men også en smule pjattet. Elskede dog slutningen. Så hvis du er til andre af Jackie Chans film, ville jeg ikke udelukke den hvis jeg var dig :))

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

men vi har bare set mange flere i den stil som var bedre.

The Phantom

Endelig - Jackie Chan og Jet Li i samme film... :o)

Sjov, flot og underholdende... :o)

Telenørdenuser/62975

Er enig med Steen i hans anmeldelse:
Hvis man kan lide Kung-Fu - Så SKAL man se denne film !!! - Om ikke andet så bare for de 5 min. hvor Jet Li og Jackie Chan kæmper mod hinanden - det gør hele filmen værd at se.........

Og ja, de 5 min er det hele værd :-)

Steen

Jeg har gået og glædet mig siden Februar til at se denne film - og den skuffede mig absolut ikke... :-)
(Det eneste der ærvede mig var, at Nordisk Film og Scanbox åbenbart har nogle klaphatte ansat, som ikke har troet på denne film - på trods af at den strøg direkte ind på 1. pladsen på Box-office listerne i både Asien og USA tilbage i April, hvor den havde premiere....)
Men hvis man kan lide Kung-Fu - Så SKAL man se denne film !!! - Om ikke andet så bare for de 5 min. hvor Jet Li og Jackie Chan kæmper mod hinanden - det gør hele filmen værd at se.........

Allan Schmidtuser/29931

En teenager, en drukkenbolt, en munk, en forældreløs pige udgør de gode i The Forbidden Kingdom. En heks, en udødelig kriger og en kæmpehær står for de onde. Hvem vinder?

Læs hele anmeldelsen:
http://www.ctrl-x.dk/film/the-forbidden-kingdom.html

Mikael

gab gab sikke en dårlig film. Længe siden jeg har kedet mig så meget i en biograf.
en historie man har set de første 629 gange.
Det eneste gode i den film er at se Jet li stadig sparker røv, bare trist at Jackie ikke får nok tæsk..

Jesperuser/12535

Det er en ok eventyr film, men desværre ikke i så høj kvalitet som man havde kunne ønske sig. Det er ikke en film man husker i længere tid. Er ved at være lidt træt af at Jackie Chan i komedie roller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.