Cookie- og Privatlivspolitik

The Five-Year Engagement

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

I komedien 'The Five-Year Engagement' spiller Jason Segel og Emily Blunt et kærestepar, der forsøger at få et bryllup op at stå, mens livet kommer i vejen på mere eller mindre absurd vis.

Filmen er skrevet af Jason Segel, der også skrev 'Forgetting Sarah Marshall' og produceret af Judd Apatow, der også producerede 'Brudepiger'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
2.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Lige så god og sjov som den første time var - lige så langtrukken og kedelig var den sidste time (bortset fra bryllupsscenen - dén var original!)

Dertil matcher Emily og Jason hinanden godt på lærredet!

emma emilie

Øv! Denne film skuffede noget så grufuldt!

Jeg så den igår, med forventingens glæde i min krop; Jason Segel (som jeg altid har haft et lille crush på), Emily Blunt, Rhys Ifans, Chris Parnell og så med Judd Apatow som producer?
- Det kunne næsten kun blive godt. Men det var den så langt fra.

For ligeså meget som jeg har grint over Bridesmaids, ligeså meget sad jeg bare mundlam i over to timer med denne film.
Jo, der er da sjove indslag og jo, skuespillerne er stadig sjove og dygtige, men for helvede.. Virkelig ikke en film jeg ville anbefale til nogen, ever!

Den er stressende og irriterende det meste af filmen igennem og humoren er ikke gennemført. Det virker mest af alt som venstrehåndsarbejde, og som en film, der bare skulle laves, så skuespillere og folkene bag, kunne få råd til et større sommerhus, eller hvad ved jeg.

Det eneste positive jeg rigtig har at sige om filmen, er Chris Parnell. Han er så hylende morsom altid, og han levede da også (næsten) op til sit ry i denne film. Han er ofte hjernen bag SNLs Digital Short film.

Natasha

Denne film skal ses. Jeg kan huske da jeg var inde at se Bride Maids den var fantastisk så forventer lidt det samme med denne.

SigneHansen

I don't even care what this movie is about. I will watch the living shit out of it.
Jason Segel is my maaaaaaan.....
Anyhow: Glæder mig til at se hans søde ansigt på the big screen.
Ja, jeg har et problem, men.. SE PÅ HAM!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.