The Father

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig, varm og trist stemning. I flere konfliktfyldte situationer kommer hovedkaraktererne i følelsesmæssig affekt og råber op og græder. I to scener har den demensramte hovedkarakter natlige uhyggelige vrangforestillinger og erindringsforskydninger om død og et kvæstet familiemedlem.Da filmen gennemgående er meget roligt fortalt, vurderes det, at den kun vil kunne virke urovækkende på de yngste i alderen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
10.06.2021
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Father
|


Filmen 'The Father' handler om Anthony, der nægter hjælp fra sin datter, som han bliver ældre.

Mens hans omstændigheder ændrer sig, begynder Anthony at sætte spørgsmålstegn ved sine elskede, sit egent sind og endda sin egen virkelighed.

'The Father' tager fat i temaer som alderdom, minder og familierelationer. På den måde placerer den sig i kategori med Viggo Mortensens Falling, men har delvist en struktur som et puslespil, der skal samles.

Filmen er nomineret til seks Oscars, hvoraf hovedrollerne Anthony Hopkins og Olivia Colman begge er nominerede. De har tidligere hver vundet en Oscar for hhv. Silence of the Lambs og The Favourite. (Copyright: kino.dk)

Skal du se The Father?
(77 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.