Cookie- og Privatlivspolitik

The Expendables

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.08.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
I action-filmen 'The Expendables' er Barney Ross en lejesoldat, som gennem et helt liv har ladet sig hyre til beskidte job.

Barney går ind, hvor det var for farligt at sende de regulære tropper, og rydder op.

Denne gang hyres han til at gennemføre et kup mod en besværlig, sydamerikansk diktator, men her er tingene ikke helt, hvad de ser ud til, og han og hans næstkommanderende undslipper kun med nød og næppe.

Barney og hans mænd lader ikke hinanden i stikken. Han overtaler sit lille team af garvede krigere til gå i aktion på egen hånd, for derved at give deres blodige håndværk en mening.

Sylvester Stallone har i dobbeltrollen som instruktør og skuespiller samlet sit eget team af eksperter til at befolke 'The Expendables', bl.a. actionstjerner som Jason Statham, Jet Li og Dolph Lundgren.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (687 votes)
4.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen tager sig selv for alvorligt, og derfor bliver nydelsen af dens vilde biljagter og hidsige skyderier ikke helt så ubekymret, som den burde have været. Der er simpelt hen for mange aggressioner og for lidt selvironi." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Nogle vil nok indvende, at denne slags ramasjang blot behøver at hænge nødtørftigt sammen... Problemet er bare, at flere af action-sekvenserne er rodede og uopfindsomme..." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Manuskriptet er elendigt, men det er urkomisk og lidt sødt at se de aldrende actionhelte udfolde sig i et team." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Det er et imponerende fremmøde, og selve holdopstillingen er det tætteste, ’The Expendables’ kommer på at have en pointe. ... Der er knald på det meste af tiden, og den sidste halve time er det uden nåde. Sådan noget pjat som baggrund, forhistorie og ’psykologi’ bliver der ikke spildt mange sekunder på." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Birgitte

Hej

Anden verdens krigsfilm er vidunderlige på den måde de kan bringe minder til dengang man var lille. Man troede der kom bombefly over himlen når det egentlig bare var et normalt fly. Skyerne og himlen tæt på lyngbymurer forretningen i lyngby virkede farligt at se på. Filmen reflekterer vildt meget denne oplevelse, så rigtig fed film!

Vh

Birgitte

Nikolaj

Der er nogle fede action scener i, men selve historien er tynd.

Jacob

Tag med når manden bag Rambo og Rocky samler et team af hårdtpumpede muskelbundter til et brag af en foreningsfest. Det går ikke stille for sig når Barney Ross og hans holdkammerater drager sydpå for at fælde en selvudnævnt diktator, men må løbende konstaterer at det ikke så simpelt som at 'skyd først, spørg bagefter' princippet.

Antaeus

Fin film, men også ret forudsigelig 80'er stil. Man sætter sig og er underholdt, men den hæver sig ikke over et middelniveau. Den har enkelte mindeværdige scener som fx på basketball banen og så er der en masse skyderi og eksplosioner, som nærmest går op i hat og briller og burde have været noget mere velgennemført.

Lars Michael

Jeg kan godt se i´den til den her film, men det er vel lidt af en fusser desværre , jeg tror at den har været meget bedre der var nogle bedre scener imellem , men ellers en rigtig drengerøvs film.

Frank

Dårlig film

Magnususer/919147

Elsker 2. verdenskrigs film! :)

Sanne

At anmelde sådan en film her er ikke let. Hvad er ens kriterier for en god film...?
Sådan en film her skal tages for det den er, og ikke andet. Historien skal ikke analyseres og replikerne ikke ses igennem. Holder man sig til disse regler er det super underholdning. Action i så overdrevet gard at det er dybt underholdende. Og så stoppet med testosteron at man næsten kan mærke det igennem lærredet. Som stor action film fan gennem mange år, varmer det også ens hjerte, at så mange af action chanrens fædre ses i selv samme film. Scenen hvor Sylvester, Willis, og Arnold toner frem på skærmen på samme tid, gav næsten en tåre i øjenkrogen. God film! Måske en toér??

S. Rico

Der bliver slagtet 100-vis af bad guys i ren Rambo stil. Og filmens action er da også det eneste der holder filmen oppe på et hæderligt niveau.
Undervejs er der dog også forsøg på at give karaktererne et følsomt præg, men det falder til jorden. Det samme gør de "morsomme" replikker, som slet ikke er sjove, men bare platte og hovedrystende.
Selv mødet mellem Arnold, Willis og Stallone er totalt intetsigende. Det ville en dygtig manuskriptforfatter ellers kunne have fået læssevis af guldkorn ud af.
Til gengæld er der en række super gode fight scener. Især dem hvor Jason Statham er involveret. Han er rimelig rå. Det samme er Lundgren og Rourke. Men dem levnes der nu ikke meget plads til i filmen.
Stallone: det kunne du have gjort meget bedre!

kasper

Jeg havde kæmpe forventninger til denne film.
De blev slet ikke indfriet.
Jeg vidste godt at man havde samlet mange navne som blikfang som reelt ingen rolle havde i filmen.
arnold 2.min bruve willis 2. min mickey rourke ubetydelig rolle.

jeg er dog glad for at man fik samlet statham og jet li i samme film igen ligesom i rogue assasin. statham er genial og filmen leverer da også masser af action men de afdanket og gamle actionmænd skuffer.
eric roberts f.eks. han burde gå ned i et kæmpe slagsmål og ikke som han gør i filmen. Plottet er også svagt.
sly siger der kommer en 2'er lad os håbe den bliver mere gennemtænkt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.