Cookie- og Privatlivspolitik

The Expendables

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.08.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
I action-filmen 'The Expendables' er Barney Ross en lejesoldat, som gennem et helt liv har ladet sig hyre til beskidte job.

Barney går ind, hvor det var for farligt at sende de regulære tropper, og rydder op.

Denne gang hyres han til at gennemføre et kup mod en besværlig, sydamerikansk diktator, men her er tingene ikke helt, hvad de ser ud til, og han og hans næstkommanderende undslipper kun med nød og næppe.

Barney og hans mænd lader ikke hinanden i stikken. Han overtaler sit lille team af garvede krigere til gå i aktion på egen hånd, for derved at give deres blodige håndværk en mening.

Sylvester Stallone har i dobbeltrollen som instruktør og skuespiller samlet sit eget team af eksperter til at befolke 'The Expendables', bl.a. actionstjerner som Jason Statham, Jet Li og Dolph Lundgren.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (687 votes)
4.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen tager sig selv for alvorligt, og derfor bliver nydelsen af dens vilde biljagter og hidsige skyderier ikke helt så ubekymret, som den burde have været. Der er simpelt hen for mange aggressioner og for lidt selvironi." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Nogle vil nok indvende, at denne slags ramasjang blot behøver at hænge nødtørftigt sammen... Problemet er bare, at flere af action-sekvenserne er rodede og uopfindsomme..." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Manuskriptet er elendigt, men det er urkomisk og lidt sødt at se de aldrende actionhelte udfolde sig i et team." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Det er et imponerende fremmøde, og selve holdopstillingen er det tætteste, ’The Expendables’ kommer på at have en pointe. ... Der er knald på det meste af tiden, og den sidste halve time er det uden nåde. Sådan noget pjat som baggrund, forhistorie og ’psykologi’ bliver der ikke spildt mange sekunder på." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Birgitte

Hej

Anden verdens krigsfilm er vidunderlige på den måde de kan bringe minder til dengang man var lille. Man troede der kom bombefly over himlen når det egentlig bare var et normalt fly. Skyerne og himlen tæt på lyngbymurer forretningen i lyngby virkede farligt at se på. Filmen reflekterer vildt meget denne oplevelse, så rigtig fed film!

Vh

Birgitte

Nikolaj

Der er nogle fede action scener i, men selve historien er tynd.

Jacob

Tag med når manden bag Rambo og Rocky samler et team af hårdtpumpede muskelbundter til et brag af en foreningsfest. Det går ikke stille for sig når Barney Ross og hans holdkammerater drager sydpå for at fælde en selvudnævnt diktator, men må løbende konstaterer at det ikke så simpelt som at 'skyd først, spørg bagefter' princippet.

JB007

God film

sandra

Jeg syntes denne her film var vild fed, jeg havde ingen forventinger overhovedet da jeg ikke vidste den kom ... Men jeg syntes den var vild fed, og så syntes jeg i giver den alt for hård kritik.. Se bare Sylvesters cpr-nummer??

Og kom med nogle andre nye action film som er bedre tusinde gange bedre? Bare se den nye Gravity, total skuffende.. Men det kan godt være det bare er mig..

Jeg syntes den her film er mega fed, og jeg kan blive ved med at se den.

Thor

Beder end nummer 1, god film.

Antaeus

Fin film, men også ret forudsigelig 80'er stil. Man sætter sig og er underholdt, men den hæver sig ikke over et middelniveau. Den har enkelte mindeværdige scener som fx på basketball banen og så er der en masse skyderi og eksplosioner, som nærmest går op i hat og briller og burde have været noget mere velgennemført.

Suneuser/606855

Jeg synes helt overordnet, at filmen er udmærket, men heller ikke mere end det. Der er nogle fede effekter og action scener der er rigtig fede.

Jeg bruger normalt også anmeldelserne fra diverse drengerøvs hjemmesider. Her er nemlig også anmeldelser af både drengerøvs- film og serier.

Jeg benytter blandt andet disse sider, hvis det skulle have interesse:

- Man-up.dk
- Mmm.dk

Lars Michael

Jeg kan godt se i´den til den her film, men det er vel lidt af en fusser desværre , jeg tror at den har været meget bedre der var nogle bedre scener imellem , men ellers en rigtig drengerøvs film.

Frank

Dårlig film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.