Cookie- og Privatlivspolitik

The Empty Man

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
The Empty Man
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Gyseren 'The Empty Man' handler om en ex-politimand, der er på sporet af en forsvunden pige.

Manden møder i mellemtiden en hemmelig gruppe, der prøver at tilkalde et overnaturligt væsen.

'The Empty Man' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
1.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen sælges som en anderledes gyser. Og ja, den er bestemt anderledes. Den første time er faktisk ganske interessant og helt uforudsigelig. Fedt at man tør bruge 20 minutter på en introsekvens, som ikke umiddelbart (før meget senere) har noget med hovedhistorien at gøre.

James Badge Dale, der spiller hovedrollen som en tidligere politimand, gør det meget overbevisende. Han er sympatisk og rationel, og i det hele taget en karakter, som man gerne vil følge. Hele filmens visuelle look er også meget imponerende, og det samme med filmens lydside.

Men så går den anden halvdel af filmen igang. En flok unge mennesker går ud på en bro en aften og blæser i en flaske, mens de fremmumler "the empty man" gentagne gange i bedste Candyman stil. Men hvor det var super creepy i Candyman, så er det her bare fjollet og ufrivillig komisk.

Og det bliver værre og værre. Det handler om intetsfæren, menneskelige transmittere og modtagere, og the empty man som en carrier for alt dette. Historien er simpelt hen det værste nonsens, jeg har set i mange år. Og jeg kunne ikke selv med min bedste vilje engagere mig bare en lille smule i den. Den første time og den visuelle stil trækker dog den samlede oplevelse op.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.