Cookie- og Privatlivspolitik

The Devil Inside

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.03.2012
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Devil Inside
|

I gyserfilmen 'The Devil Inside' forsøger en datter at redde sin mor ved hjælp af eksorcisme.

I 1989 modtager politiet et nødopkald fra Maria Rossi (Suzan Crowley), hvor hun tilstår at have brutalt dræbt tre personer.

Mange år efter forsøger hendes datter Isabella (Fernanda Andrade) at finde frem til sandheden om, hvad der skete den aften.

Isabella søger hjælp hos to unge eksorcister, der finder frem til fire magtfulde dæmoner.

'The Devil Inside' har et dokumentarisk look i stil med andre gysere som 'The Blair Witch Project' (1999) og Paranormal Activity-filmene.

Filmen åbnede på førstepladsen i USA og blev derved endnu et eksempel på genrens pondus ved billetlugerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (71 votes)
2.9
1.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... ikke bare ... dårlig, men så jammerligt kedsommelig, at det gør ondt helt ud i storetåen." (Kim Skotte)

  • Berlingske

    "... mere - ufrivilligt - lattervækkende end skrækindjagende." (Louise Kidde Sauntved)

  • BT

    "... så forvrøvlet, at selv min dybt umodne indre gyser-geek måtte give op." (Henning Høeg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linda

Som overskriften angiver, har jeg det meget ambivalent med filmen. Der var gode gys undervejs og en god opbygning af historie og "chok", men uden at afsløre for meget, synes jeg, at afslutningen ikke hang sammen med den ellers røde tråd. Det er RetNemt at spoile afslutningen, så det vil jeg ikke gøre, men den er udmærket. Ikke den bedste gyser, men fin nok.

EmilDinedsenuser/1040524

den var skide uhyggelig, jeg endte med at have søvnløse nætter i to dage, da jeg blev ufatteligt bange for både at blivve besat, men også for at køre i bil. filmen er rigtig god og flot livagtig lavet, spænene, og fyldt med god skuespillere (hovedperson var især flot9, en rigtig god mundfuld af en gyserfilm!
- Håber der kommer en toere, eller en anderledes fortælling, ligsom de gjore med pARANORMAl Activity-serien (som ikke er lige så god som denne)
Jeg er vild med at igense denne film, nu hvor jeg også har den på Blu-ray!

Lærkeuser/13882

Personligt synes jeg, at man skal lede intenst, for at finde en gyserfilm der faktisk man beskrives som 'god'. Dette er desværre ikke tilfældet, men helt ærligt - den er sgu ikke så meget dårligere end så mange andre lettere platte exorcisme film. Den kommer ikke i nærheden af paranormal activity eller insidious, men hvis man har lyst til at blive lidt skræmt af noget overtroisk, så kan den altså godt anbefales.

Charlotte Louiseuser/935561

Filmen gav et godt gys, der var masser af chok undervejs og skræmt blev man også, men slutningen var simpelthen for ringe. Den slutter midt i problemet og man går ud med følelsen af, at man intet fik ud af den.

Biritauser/170581

Denne fantastiske gyser kan varmt anbefales at se, hvis man vil sove i en biograf, og den er klart den bedste, jeg til dato har set, hvis man altså trænger til en lur. Lur mig om den ikke får de fleste Oscar priser til næste år, hvis den bliver ændret en del.

Den er på ingen måder sjov, og den er uhyggelig, troværdig, romantisk, varm, dyb, sigende og spændende fra start til slut, men det kommer selvfølgelig an på hvilke øjne, der ser, og mine øjne må ha' været slørede i går, da jeg så den.

Især slutningen er helt fantastisk, og den ender utrolig godt, hvis man vil se en film, hvor de alle dør til sidst på vej ud til en præst, hvor de vil lave en exorcisme på moderens datter Isabella, da bilisten også bliver besat, og filmen ikke giver mening.

Sorry jeg skriver slutningen, men det skyldes afgjort, at jeg håber, at Nordisk biografer tager den af filmlisten. Det er virkelig spild af penge. Folk inkl. moi i biografen sagde godt nok alle i kor i går, da den sluttede "Aiiii sikke en underlig film og spild af tid og penge". Nej, den kan ikke anbefales, men det kommer selvfølgelig igen an på hvilke øjne, der ser!

Lærkeuser/13882

Kære Birita - fint at du gider bruge tid på, at fortælle os din mening om filmen. Men som du selv siger, er der andre folk, der mener andet end dig, og derfor godt kunne tænke sig at se filmen. Vær sød, bare til næste gang du anmelder en film, IKKE, at afslører slutningen. Du kan vel godt selv forstå hvor ufatteligt provokerende en følelse man får, når man sidder og vil læse om en film, man skal ind og se i biografen, og så er der en eller anden tumpe (selvfølgelig ikke dig) der har afsløret hvad filmen ender med. Tak for din opmærksomhed.

Jonnauser/390063

Har du valget mellem at se denne film og at hvid maling tørre, SÅ SE HVID MALING TØRRE.

Maria

Værdste lort, ever.

Benjamin Stryhnuser/931168

Det er en fantastisk film, som alle burde tage ind og se. Gode chocks, og en masse klamme effekter, som er helt vildt awesome!

maria

Filmen er lort!! Ikk se den !
Spildte penge æv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.