Cookie- og Privatlivspolitik

The Daughter

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
21.04.2016
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Daughter
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning (m/ introduktion)
|

Det australske drama 'The Daughter' handler om Christian, der vender tilbage til sin fødeby i anledning af faderens bryllup.

Han genforenes med sin barndomsven Oliver, der introducerer sin kone og datteren Hedvig. Alt ser fint ud på overfladen, men Christian ved bedre. En gammel familiehemmelighed tynger, og snart begynder han at presse et medlem af Olivers familie til at afsløre den forfærdelige sandhed.

'The Daughter' er inspireret af Henrik Ibsens realistiske og dog symbolske teaterstykke 'Vildanden' fra 1884, der også omhandlede en hemmelighed med fatale konsekvenser. 

Filmen er instrueret af den tidligere barneskuespiller, Simon Stone, der er bedst kendt fra film som 'Kokoda' og 'Jindabyne'. På rollelisten finder man nogle af Australiens største navne - deriblandt Geoffrey Rush som Christians far samt Miranda Otto fra Ringenes Herre-trilogien. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
5.1
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er bemærkelsesværdigt meget, der nås på kun halvanden time, og det er nok også for meget, men når det føles så stærkt som her, er man som filmanmelder parat til at tilgive." (Jacob Wendt Jensen)

 • Filmland P1

  "... når ’The Daughter’ er forbi, ved vi først og fremmest hvem der er god til at græde højt og hysterisk – og ikke hvem der har tænkt nogle spændende tanker." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Stones forflytning af det særegent skandinaviske stykke til den australske udkant er [...] vellykket, så [...] 'The Daughter' [kan] varmt anbefales." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... trods stjernecast, opdatering og virkningsfuld klipning med dialogoverlap mellem stærke scener knirker teaterkulissen stadig bag de velkendte klasse- og kønskampe." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'The Daughter' skal ses for Odessa Youngs skyld. Det er en film til tre stjerner, hvis vi ellers gav dem. Den brøler og stanger og snor sig, men føjer ikke nye sider til værket. Omvendt er der slet ingen film uden Ibsen – kun et selvbevidst postulat." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.