Cookie- og Privatlivspolitik

The Darkest Minds

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk, truende og katastrofepræget grundstemning, og den indeholder mange voldsomme scener, hvor hovedpersonerne jagtes og er i fare. I én scene bryder en lille pige sammen, fordi hendes forældre ikke vil kendes ved hende, og i en anden scene får en ung mand voldsom bank, og en kvinde skyder sig selv. I en tredje scener overfaldes en mand af et hætteklædt væsen, og man hører og ser ham skrige af angst. Hertil kommer en voldsom scene, hvor en flok unge mennesker forvandles til ildspyende monstre, som skaber kaos og angst. Da ingen af de voldsomme scener udpensles, og da filmen også indeholder passager med ro, varme og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.08.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Darkest Minds
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D , 2D Sidste Ch, Babybio
|

I science fiction-filmen 'The Darkest Minds' dræber en sygdom 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent udvikler superkræfter, så de bliver anset som en trussel af regeringen og tilbageholdes.

16-årig Ruby undslipper fangelejren og slutter sig til en gruppe andre teenagere på flugt.

Snart indser Ruby, at i en verden hvor de voksne magthavere har forrådt dem, kan de ikke blive ved med at flygte og må i stedet gøre modstand ved at stå sammen og bruge deres kræfter til at tage kontrol over deres skæbne.  

'The Darkest Minds' har Amandla Stenberg i hovedrollen, der tidligere har medvirket i ungdomsfilmen Alt eller intet. Filmens producenter står ellers bag tv-serien 'Stranger Things', som også handler om en teenager med superkræfter.

Filmen er baseret på første bind i Young Adult-bogserien af Alexandra Bracken, der blev opfulgt med 'Never Fade' og 'In the Fade'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (117 votes)
4.3
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er, sagt med færre ord, meget godt at sige om den velspillede, effektfulde 'The Darkest Minds' ..." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "... [filmen] er bindegal børnefascisme, forklædt som superheltefilm ..." (Morten Vejlgaard Just)

 • Jyllands-Posten

  "'The Darkest Minds' er kun den første del af en fortælling, men lige nu er det svært at forestille sig, at eventuelle fortsættelser kan rette op på førstehåndsindtrykket." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Alle elementer fra Young Adult Fantasy samlet under en hat designet ud fra absolut laveste fællesnævner." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lassicuser/582638

Jeg er normalt glad for den her slags film og der skal ofte ikke så meget til at imponere mig, men Darkest Minds er godt nok den ringeste biograffilm jeg har set i lang tid. En skodfilm af M. Night Shyamalanske proportioner. Jeg kan ikke komme i tanker om noget som de IKKE har stjålet fra X-Men filmene.

Amatør Kritiker

Filmens start var rimelig god, men efter omkring 50 min inde i filmen, bliver det bare build up, build up... og lidt mere build up.
Og så slutter den af med en afslutning som tvinger brugerne til at se en 2'er.
Dette er en skam da man som bruger ikke vil gå og vente på en ny film, når den første var så skuffende.

jeanette

Lidt lang .. ellers god film ♡◇

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.