Cookie- og Privatlivspolitik

The Craft: Legacy

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har til at begynde med en let og munter grundstemning, som dog gradvist bliver mere dramatisk, dyster og uhyggelig. Der er flere scener, hvor hovedpersonerne er i fare, og hvor uhyggelige og overnaturlige ting sker. Da hovedpersonerne er stærke og handlekraftige, og da filmen også indeholder varme og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.10.2020
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Craft: Legacy
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Gyseren 'The Craft: Legacy' er en opfølger til kultklassikeren The Craft fra 1996.

Teenagepigen Lily finder på sin nye skole finder et helt særligt venskab med tre andre piger, og sammen danner de en heksepagt.

De begynder at eksperimentere med ritualer og besværgelser, men i takt med at deres kræfter tager til, bliver det også mere og mere farligt for dem.

'The Craft: Legacy' går i fodsporene på sin 24 år ældre forgænger og sætter igen positivt fokus på heksekunsten og outsiderne anno 2020.

I rollen som Lily ses Cailee Spaeny, der er kendt fra Bad Times at the El Royale og Pacific Rim: Uprising, mens 90'er- og X-Files-stjernen David Duchovny også er at finde på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Intet dikterede, at den 24 år gamle ”Den onde cirkel” skulle have en fortsættelse, men nu er den her, fuld af genbrug, så gamle kendinge ikke skræmmes væk." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Ubehjælpsom teenagefilm er fyldt med forsimplede kønsfortolkninger og heksesymboler." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MOONuser/316583

Den var god og spændende med mange fede scener og trolddom på den cool måde. Skal ses i biografen;-)

Jørenuser/447494

Uoriginalt genbrug med et svagt plot. Det bedste man kan sige om den er vel at den til tider, især i Davis Duchovnys afsluttende monolog, bliver ufrivilligt komisk i sin overdrevne woke agenda.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.