Cookie- og Privatlivspolitik

The Constant Gardener

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.09.2005
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Constant Gardener
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Aktivisten Tessa Quayle bliver fundet myrdet i en fjerntliggende del af det nordlige Kenya. Tessas ledsager, en læge, ser ud til at være flygtet fra mordstedet, og sporene peger på et affektmord.

Medlemmerne af den britiske høj-kommission i Nairobi formoder, at Tessas enkemand, deres rolige og uambitiøse kollega Justin Quayle, vil overlade efterforskningen til dem. Men de kunne ikke tage mere fejl. Plaget af samvittighedskvaler overrasker Quayle alle ved at drage ud på en personlig odyssé, som fører ham tværs over det afrikanske kontinent.

Ved at udnytte sin privilegerede adgang til diplomatiske hemmeligheder risikerer han sit eget liv, men intet kan stoppe ham i jagten på at afdække sandheden – en konspiration der rækker længere og er mere dødelig end Quayle nogensinde kunne have forestillet sig.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

lidt for langt desværre , det er som om at der mangler noget i filmen , men når det er så sagt så er det en god historie
Bare synd at den bliver for lang.

Jeff

A very interesting story and not badly told, but Weiss is not good.

Wayne

Trist historie om diplomatmanden der trækker konen med til Kenya, hvorefter hun bliver myrdet som følge af hendes indblanding i landets uretfærdigheder. Opsat på at opklare hendes mord finder han ud af at han er ude hvor han ikke kan bunde.

S. Rico

Jeg satte mig ned for at se denne pga. Racel Weisz' Oscarvindende præstation. Men vær advaret: det er en meget forvirrende film. Man skal være yderst vågen og have et godt forhåndskendskab for at kunne følge med i filmen. Selv fattede jeg ikke en meter. Ok, måske 1½ meter...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.