Cookie- og Privatlivspolitik

The Call of the Wild

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er en eventyrlig filmfortælling, der handler om kampen imellem "det gode" og "det onde". Den indeholder mange dramatiske og voldsomme scener med ulykker, opgør, forfølgelser, slåskampe og skyderier, hvor karaktererne er i livsfare. I en scene fx er to af aktørerne ved at drukne og forsvinde under isen. I en anden scene fx bliver en af hovedkaraktererne overfaldet og skudt. Filmen foregår i det vilde vesten for mere end 100 år siden og rummer derfor stor distance til nutiden. Den indeholder samtidig mange humoristiske og romantiske scener, der fungerer som pusterum i opgørene. Da hovedkarakteren er meget modig og handlekraftig, og filmen har en håbefuld slutning, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
20.02.2020
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Call of the Wild
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Familiefilmen ’The Call of the Wild’ handler om hunden Buck, der lever et komfortabelt liv hos en familie i 1890’ernes Californien.

Hundens liv ændrer sig, da den bliver kidnappet, flygter og havner midt i det kolde Yukon, Canada. Buck møder manden John, der rekrutterer dem som slædehund. Dette er en stor omvæltning for Buck, der aldrig har set sne før, men den bliver hurtigt lederen af slædehundene. Sammen tager John og Buck på et livsfarligt eventyr ud i den smukke, men barske natur. 

'The Call of the Wild' har Harrison Ford (Star Wars, Indiana Jones) i hovedrollen som John, mens hunden Buck er computergenereret i lighed med tigeren i Life of Pi.

Historien er løst baseret på Jack Londons bog af samme navn. Ulvehunden er en anden af Jack Londons historier, som for nyligt er blevet til en animationsfilm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (77 votes)
4.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... hvor bogen muligvis har sin berettigelse, er det altså svært at se, hvad vi skal med filmen 'The Call of the Wild'." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... naturligvis bliver man rørt, når hunden går igennem diverse pinsler, men reelt er det eneste gode filmgreb i 'The Call of the Wild' at lade hundene gø og ikke give dem andre stemmer end det." (Casper Hindse)

 • Filmland P1

  "en medrivende historie, der kan snøre og charmere selv de største filmkynikere." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... realismens naturlige begrænsninger [kombineres] med animationsfilmens vilde og lystige fantasi. Det giver en noget uegal oplevelse, for kernen i fortællingen er dramatisk, alvorlig og frem for alt ukompliceret reel, og den klinger ikke med falden-på-halen-komik og hæsblæsende digitale slædeture gennem hemmelige istunneller." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... de fleste 7-årige og opefter vil nok bare lade sig rive med, når elskelige Buck trækker hele læsset som de storladne snemarkers Lassie, nu med upåklageligt naturtro CGI-hjælp til alt fra wild water rafting til hundesolidaritet." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oszar

The Call of the Wild er først og fremmest en meget flot og eventyrlig film. CGI-animationen virkede til at starte med distraherende på bl.a. den måde hunden Buck er lavet på, men senere fik jeg vænnet mig til den, og så synes jeg den fungerede.

Filmen bruger også tid på store naturbilleder, og jeg oplevede det som en tilpas mængde. Det er også meget flot, og et virkelig godt arbejde.

Skuespillet i filmen er troværdigt fra alle skuespillerne bl.a. Omar Sy og Harrison Ford, og man kan virkelig mærke deres karakter. Så kæmpe ros til alle skuespillerne.

Historien i filmen synes jeg godt, at man kan mærke er fra en bog, fordi det virker som om filmen er baseret på en lang fortælling, men man keder sig ikke.
Nu ved jeg dog ikke, hvor meget den passer til bogen, fordi jeg ikke har læst den.

Handlingen oplevede jeg dog ikke som meget medrivende, men jeg oplevede alligevel, at man forsvandt lidt væk i de 2 timer filmen tager.
Og så synes jeg rigtig godt om, at dyrene i filmen ikke taler, fordi det gør filmen mere realistisk, og man kan sagtens forstå hvad der sker.
Jeg synes næsten, at man kan forstå dyrene.

Noget jeg havde det blandet med, er at der i filmen flere steder er en voice over.
Voice over'en skal fortælle os om flere ting, og jeg ville næsten hellere have set filmen uden, fordi så ville den blive lidt mere levende.

Og så er der temaerne. De er gode, men man har set dem før.

Så overordnet er The Call of the Wild en rigtig hyggelig fortælling med flotte billeder, for hele familien, men den er ikke er vildt fantastisk.

Spidermanuser/166287

fin film, men alt for meget computerlavet - bliver ikke troværdigt og mister lidt interessen undervejs.
Flot filmet, landskab og tur op af kanalen

maiuser/505959

Den første halvdel af filmen handler stort set hun om en flok hunde og ulve.Foregår i ca beg 1900 tallet i Klondyke, flotte bjerge,Is,sne.Er fantastisk godt lavet,det er virkelig svært at se om alle hunde og ulve er animerede eller naturlige.Resten af filmen er så om en hund og en mand.Manden er heldigvis Harrison Ford,det hjælper lidt på den noget tunge og lidt deprimerende film.Hvis man sammenligner med Life of PI,er det lidt samme stil,Hvor Life of Pi er meget mere opløftende.Det er en blanding af hunde,humor, spændende scener,flot natur,og noget tungt.Fortryder ikke jeg så den,men ikke en jeg vil se igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.