Cookie- og Privatlivspolitik

The Butterfly Effect (2004)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Butterfly Effect
|

Evan er en ung mand, der kæmper med barndomstraumer og sin kærestes alt for tidlige død.

I desperat afsavn søger han trøst og svar i sine dagbøger fra dengang, hvor han sammen med kæresten og deres to venner hang sammen i tykt og tyndt og delte barndommens rædsler og glæder. Evan opdager, at han evner at rejse tilbage i tiden og indtage sin barndoms krop.

Fra denne position forsøger han nu at ændre de grusomme omstændigheder som han og vennerne dengang var udsat for, så ingen af dem i fremtiden behøver være påvirket af fortidens ulyksaligheder.

Men for hver ændring han foretager ændres også fremtiden – og ikke nødvendigvis til det bedre.....

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (45 votes)
4.8
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Man kan sige meget om Ashton Kutcher, men denne her film er virkelig vellykket! Og jeg er spændt på hvordan han tackler rollen som Steve Jobs.

Frank

Fremragende Thriller Drama

Dude

Det er en god film som virkelig viser hvilke konsekvenser tidsrejser kunne have, og kan især godt lide den noget overraskende slutning på filmen.

Wayne

Og The Butterfly Effect, har masser af dem - og en vis portion af morale. Jeg blev overrasket da jeg så den anden slutning på filmen - noget der bare er med til at gøre den endnu mere fed. bedste film med Ashton Kutcher, som ellers ikke plejer sit "talent" på den mest geniale måde.

Nadineuser/13852

Synes det et en fantastisk film, som J.Rico også påpeger er at taget temaet op omkring konsekvenserne af at kunne rejse i tiden.
Synes denne film ligger i det højere niveauer inden for film, den slags film hvor man bagefter tænker Hmmm, det værd at overvej.

Har den på dvd, hvor den er to slutninger, har set begge, kan aldrig huske forskellen men synes de er lige fantastiske hver gang.
Ville klart forslå man også ser Deja vu, når man er i gang med tidsrejsen.

S. Rico

Masser af film har tidligere taget temaet op omkring konsekvenserne af at kunne rejse i tiden. Men ingen gør det så godt som denne. Det er ikke en science fiction film - det er et overdådigt følelsesmæssigt og tankevækkende stykke drama.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.