The Boogeyman

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har i de fleste scener en meget truende og ildevarslende stemning. Den indeholder scener med forfølgelse, overfald, skyderier, eksplosioner og et selvmord. Filmen indeholder desuden mange scener, hvor et ondt monster truer, overfalder, angriber og forsøger at dræbe personerne. Filmen benytter i disse scener mange gysereffekter på både billed- og lydsiden med mørke uklare billeder og mange chokeffekter. Da scenerne er meget lange og hovedkaraktererne længe er i yderste livsfare, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2023
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Boogeyman
|
Billetter
the-boogeyman-poster-2023

Gyserfilmen 'The Boogeyman' er baseret på en novelle af Stephen King fra forfatterens antologibog 'Night Shift' ('Natholdet') fra 1978.

Filmen handler om en far og hans to døtre, der sørger over morens død. De får dog snart meget andet at se til, da en overnaturlig og ond kræft indtager deres hus efter, at faren - som er psykolog - har haft en desperat patient på besøg.

'The Boogeyman' er instrueret af Rob Savage, som fik en del opmærksomhed for sin Zoom-gyser 'Host' i 2020. Rollelisten består bl.a. af Chris Messina (Operation Argo, Birds of Prey) og stortalentet Sophie Thatcher fra den populære gyserserie 'Yellowjackets'.

Duoen bag A Quiet Place, Bryan Woods og Scott Beck, har forfattet manuskriptet i samarbejde med Mark Heyman (Black Swan). Shawn Levy (Free Guy, 'Stranger Things') producerer.

Skal du se The Boogeyman?
(36 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.