Cookie- og Privatlivspolitik

The Bling Ring

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
11.07.2013
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Bling Ring
|

'The Bling Ring' handler om Rebecca, Nicki, Chloe og Sam. En gruppe teenagers, der er uendeligt fascinerede af berømtheder og ikke mindst deres tøjstil og attitude.

Særligt Rebecca stiller sig ikke tilfreds med sit almindelige liv, og hun inddrager sin nye bedste ven, den homoseksuelle Marc, i jagten på en markant mere spændende hverdag.

Hvad der starter som en fascination af de kendtes privatliv, udvikler sig hurtigt til deciderede indbrud i de dyre Hollywood-hjem.

Snart har Rebecca fået sine veninder med på den kriminelle løbebane drevet af en stadig stigende begejstring for den ekstravagante livsstil udlevet af deres egne ofre.

Med ’The Bling Ring’ fortsætter Sofia Coppola sin kryptiske fascination af berømtheders privatliv (eller mangel på samme), som også er et emne i instruktørens tre forrige film, ’Lost in Translation’ (2003), ’Marie Antoinette’ (2006) og ’Somewhere’ (2010). 

'The Bling Ring' er baseret på Vanity Fair-artiklen ’The Suspects Wore Louboutins’ om den virkelige bande, som brød ind i bl.a. Paris Hilton og Lindsay Lohans hjem.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (114 votes)
3
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Historien om de unge i The Bling Ring havde haft det bedst med at forblive en featureartikel i Vanity Fair.' (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  'Det er sjovt nok, det er harmløst, og Emma Watson viser, hun kan andet end at trylle.' (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  'Klipningen og skuespillet sidder lige i garderobeskabet [...].' (Jacob Ørsted)

 • Politiken

  '[...] på sine egne præmisser en pirrende og nagende lille film, der siger mere om livet anno 2013 end de fleste alvorlige problemfilm.' (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  'The Bling Ring er ikke så meget en film for de unge, mere en moralitet for fornuftige mødre i Libak/Steensgaard/Rifbjerg-segmentet.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

SPOILER advarsel.

Baseret på virklige hændelser. Ja ja, tænker man, men nu er det jo bare en film, så der er nok smurt tykt på. Men nej, det er nærmest kun navnene på de unge mennesker, der er ændret i forhold til virklighedens begivenheder. Alle de indbrud filmen skildrer hos Paris Hilton, Orlando Bloom mv. blev rent faktisk udført af den såkaldte ”Bling Ring gruppe” - helt ned til detaljer som Orlando Blooms Rolex ure og Paris Hiltons nøgle under måtten.

Det er en vanvittig histore og lettere chokerende, at unge teenagere fra velhavende hjem som tidsfordriv kunne finde på - og så nemt slippe afsted med - bare gå ind i diverse kendtes hjem og tage hvad de ville. Også helt vildt at der skulle 5 indbrud til, før Paris Hilton meldte det til politiet. I sidste ende kunne det selvfølgelig ikke blive ved med at gå. Men pyt, for er man hvid og rig, så kan man nøjes med en måneds fængsel og et års ophold på et luksus rehab hjem (Emma Watsons karakter). Gad vide hvilke straffe, der var blevet udmålt, hvis det havde været en bande af sorte fattige fra South Central LA?

Med hensyn til det filmtekniske, så læg lige mærke til den flittige brug af skæve og alternative kameravinkler og kameraføring. På den front ligner det næsten en kunstfilm. Også musikken er ret vild (og larmende) alternativ.

Astrid

God film - Emma Watson har virkelig valgt en fin film :)

Bjarke Friis Kristensen

Ja, det er for længst stukket af for kendisdyrkelsen – du ved, kendt for at være kendt og alt det der. Men hvordan påvirker og former det et samfund, når typer som Paris Hilton bliver forbilleder? I Sofia Coppolas The Bling Ring følger man en flok teenagere, som netop jagter den livsstil, de ser de kendte og rige udleve på den røde løber og i ligegyldige reality-programmer. Ja, ”Super rich kids with nothing but fake friends,” som Frank Ocean passende synger på soundtracket.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/?p=14386

Amelina

En super film! Den er vildt spændende og så er det bare endnu vildere at tænke på at den er baseret på virkelige hændelser! I skal virkelig gå ind og se den (eller sammen med en veninde

Denice

Lad vær at bruge penge på at se den . Den er simpelthen ikke det værd. Måske hvis man har set alle de andre film der går i biografen, den er langtrukken .

Katriona

The Bling Ring er hverken en god film eller en dårlig film. Den overrasker ikke og skuffer ikke. Det eneste positive er skuespillerne som spiller rigtig godt. Lad være med at gå ind og se den hvis du forventer at se en god film du kan tænke over efter den er slut. Men det er en god film at gå ind og se sammen med en veninde ;) 3 stjerner!

Trineuser/12213

Er der nogle der ved om filmen vil komme til Aalborg og hvis ikke hvordan kan det så være at den ikke gør???

fredericke

Jeg elsker Sofia Coppola, hendes stil er fed, farverig og fuldt med personlighed!!
Jeg havde virkelig set frem til den film, men det var med blandede følelser jeg forlod biografsalen, tror det er sådan en filmen, man skal se et par gange for at elske den

Isabelle Bachir

Er der nogen der ved om der kommer til at være flere biografer der viser filmen? Jeg vil nemlig rigtig gerne se den i Esbjerg :)

xxxuser/1034185

Det ser umiddelbart ikke ud til, at den vil blive vist i BioCity Esbjerg.

Mvh
Line,
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.