Cookie- og Privatlivspolitik

Texas Chainsaw 3D

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
03.01.2013
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Texas Chainsaw 3D
|

'Texas Chainsaw 3D' tager sit udgangspunkt efter begivenhederne i den oprindelige Texas Chainsaw Massacre-film fra 1974. Her tager de gode folk i byen Newt høtyven i hånden og brænder kannibal-familiens hus ned til grunden.

Ét barn overlever dog og vokser op i en plejefamilie - uvidende om sine foruroligende blodsbånd. Men en dag får Heather, som det nu voksne hittebarn hedder, et brev: Hendes bedstemor, som hun ikke anede eksisterede, er død, og Heather kan i Newt finde bedstemorens hus, som hun har arvet.

Heather tager med sin kæreste og to venner på road trip til Texas, hvor hun opdager, at hun ikke bare har arvet et enormt sydstatspalæ, men også sin temmelig enfoldige fætter: Leatherface. Men hvem er egentlig monstret: selvtægtspøblen eller den motorsavssvingende tumpe?

Der er lavet adskillige film, der enten fortæller, hvad der skete før eller efter, de fire unge blev motorsavsmyrdet og spist af den texanske landmandsfamilie i 'The Texas Chainsaw Massacre'.

Leatherface og hans brutale brødre vender bl.a. tilbage i ’The Texas Chainsaw Massacre 2’ (1986), men instruktør John Luessenhop har valgt at se bort fra de oprindelige efterfølgere for selv at digte nye begivenheder.

'Texas Chainsaw 3D' kan også ses i en 2D-version.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (72 votes)
3
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en til tider veloplagt 'hvad nu hvis'-gyser. Som gyserfilmfan vil man være godt underholdt, men logiske huller i historien og et univers fyldt med indavl og referencer vil sende de fleste, der ikke er gyserafficionados, på flugt fra den fræsende elektriske motorsav." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... den er godt fortalt og har yderligere et twist mod slutningen, som antyder, at der rent faktisk har været intelligent liv på spil, da manuskriptet blev skrevet." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "Det er præcist så forudsigeligt, som man kan forestille sig, og 3D-effekterne er nærmest lidt primitive. De kan i hvert fald ikke opveje det fantasiløse indhold." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Der er lagt op til gys, men hvad angår brugen af 3D, så er ''Texas Chainsaw 3D' nu mest til grin. [...] Hvad angår de to resterende dimensioner, er det heller ikke opfindsomheden, som trykker instruktørkasketten." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linda

Jeg ved ikke, om jeg er super konservativ, men det er altid sprængfarligt at røre ved en klassiker. Jeg har givet den 3/6, fordi det er fedt at opleve den igen. Jeg kan huske første gang jeg så filmen, hvor jeg var ved at være FÆRDIG af chok-sekvenserne. Den passer perfekt til årstiderne vinter og efterår. Det er virkelig sæsonerne til at se gyser, synes jeg.

Andreas

SPOILER ALERT! (Den her anmeldelse kan indeholde mindre spoilers. Så er I advaret, til dem der ikke har set den endnu)

Texas chainsaw er en rimelig god gyserfilm, med få gode chok-sekvenser. Synes det er fedt, at vi får noget mere fokus på leatherface. Altså han er noget mere med i den her end fx 2003-versionen. Synes det er ret fedt den måde de lige får twistet filmen til sidst, så man egentlig nærmest får sympati med leatherface, så thumps up for det! Når det så er sagt, så synes jeg ikke at den er bedre end 2003-versionen, som jeg fandt noget mere skræmmende. Leatherface outfit, med den røde trøje, synes jeg på en måde får ham til at virke minde skræmmende..
Men alt i alt en helt godkendt texas chainsaw massacre remake!

Marcus

Den film er så stjen gide og der er fylt med der den Kahn viser

Jensuser/8705

Filmens brug af 3D er ganske fortrineligt. Flere gange støder vi på (Han står og gør det lige foran mig), og det er svært at smide brillerne under filmens diverse 3D -brug!

Dog er selve filmen ikke det helt store. Hvirker gentagene, uoriginal, svagt skuespil, elendig slutning!

Nis Hartmannuser/888079

Vil starte med at indrømme at jeg aldrig har været den store gyser/horror fan. Jeg var dog rigtig positivt overrasket over remaket af Texas Chainsaw Massacre fra 2003 & 2006. Texas Chainsaw 3D er langt fra dem og den legendariske originale fra 1974. Historien er meget svag og giver til tider ingen mening overhovedet. Samtidig prøver filmen at fremstille Leatherface som en sympatisk karakter, på trods af alle de frygtelige mord han har begået gennem tiden, hvilket virker dybt åndssvagt. Der er ganske enkelt ikke rigtig noget positivt at sige om denne film.

Anthony

It is unoriginal, uninspired, unscary and so badly put together that it is a miracle that crap like this got made in the first place.

This film is completely unoriginal and creates no tension or scares.

As a horror fan, I don't ask for a lot. Just show me a good time. I can watch a stupid ass horror movie as long as it's not boring and doesn't insult me as a fan. This film did both. The first being that it's clear that no one gave a damn about telling a good story. The film opens up with a scene that takes place in the early 70's with a character being a baby. Then the film jumps to the present where the same character is in her mid 20's (I kid you not. she should be 40!!!!!) that's how little they cared. The characters are so badly written and for the most part also badly casted.

Mads

Elsker den!!
Der er en god historie, flere chok en normalt og bare det der med, at se dem blive jagtet for bare en til, at krumme tæer.

FilmFaxuser/1051580

En ting kan jeg starte med at sige om denne film, og det er; "At den er ufatteligt svær at bedømme". Der er mindst lige så mange gode stunder, som der er dårlige, og det giver jo et ramsjangagtigt resultat, hvis man skal lægge sammen og give en vurdering udfra hele filmen, for 'Texas Chainsaw 3D' er nemlig lige så fantastisk som den er elendig. Endnu engang iklæder Leatherface sig de bisartemasker, for at straffe uskyldige mennesker/unge. Resumeet gjorde dog ikke at jeg fik lyst til at se filmen, nej, det var de blandede anbefalinger fra diverse folk, der gjorde at jeg blev interesseret i at se den film, jeg for nogle måneder siden ellers sagde til mig selv, at jeg ikke ville se. Men efter en både positiv og negativ biografoplevelse, forstod jeg sådan set godt, hvorfor filmen både kan være god, men også elendig. På den side under "Det gode ved filmen" finder vi de talrige ganske velfungerende og diverse Chok-sekvenser, filmen der fint hylder motorsavsmassakrens oprindelse, et bedre udvalg af skuespillere, og historien, der endeligt har fået lidt mere kød på sig. På den anden side under "Det dårlige ved filmen" finder vi et større antal af forudsigelige scener - en hvordan antallet nogensinde har set ud, et utroligt negativt, grimt og til grin brug af 3D, og så har filmen en konstant humpen, efter de første 20-30 minutter - med humpen mener jeg, at filmen konstant skifter mellem at være underholdene, og virkeligt dårlig. Alligevel føler jeg ikke at 'Texas Chainsaw 3D' ellers var så dårlig som jeg ellers var enig med mig selv om den var. For takket være de flere end regnede med hoppende sæder, og en urealistisk historie der endeligt har fået ledt mere at byde på, og nogle bedre skruet sammen drabscener, så syntes jeg faktisk at filmen var okay. Min bedømmelse vil nok ikke passe til det jeg skriver nu - vil nogen måske mene, men det her er faktisk den bedste af alle filmene. Det siger jeg fordi jeg aldrig har brudt mig om nogle af de forgående film, de har allesammen været helt til grin, eller bare ufatteligt ringe.
'Texas Chainsaw' har så meget at byde på, at filmen faktisk bliver ganske underholdene. Og kan man til tider se igennem talrige ujævne fejl, så vil man nok også selv bryde sig - bare lidt, om denne film i serien. En fin hyldest i sig selv, og derfor får den tre stjerner, herfra!

- Skrevet af: Noomi

Klavs

Hvordan kan Leatherface aldrig have gjort det bedre, når han fuckede den totalt af i den originale 70er slasher, skabte filmhistorie og skabte et monster som aldrig er overgået. (se bort fra enhver form for remakes/efterfølgere/etc,)
Gunnar Hansen i forklæde med en sav. Skid i bukserne og løb. Sørg for at løbe mere end du skider.,..

Janni Tholstrup

Har sjældent været så skuffet over en film som jeg var efter at have set denne her. Overhovedet ikke det mindste uhyggelig, overhovedet ikke blodig (hvilket man forventer af filmen) og 3D effekterne kunne kun ses på underteksterne. Hele plottet var fuldstændig stupidt og skuespillerne utrolig ringe. Og hvorfor skal gyser/horrorfilm nu til dags fyldes med bare patter og sex? Det hele er blevet så ufattelig kliché og det er tydeligt at folkene bag filmene prøver at flytte fokus fra det ringe manuskript med nøgenhed...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.