Cookie- og Privatlivspolitik

Terrifier 2

Tilladt for børn over 15 år
ilmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
08.12.2022
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terrifier 2
|
Versioner: se alle
2D, Uden undertekster
|
Terrifier 2 plakat

Gyseren 'Terrifier 2' handler om den mere end voldsparate klovn, Art the Clown, der jager teenagepigen, Sienna og hendes lillebror, Jonathan på Halloween-aften – undervejs krydser adskillige uheldige den blodtørstige Arts vej, og de må naturligvis lade livet på makaber og bizar vis, så jagten på Sienna og Jonathan kan fortsætte.

'Terrifier 2' er en af nyere tids mest hypede splatterfilm efter at adskillige person har brækket sig eller er besvimet under visningen af filmen i forbindelse med den amerikanske biografpremiere. Der er altså med garanti lagt i kakkelovnen til et splatter- og blodorgie, når Art hugger, stikker, banker og hamrer sig vej gennem filmens cast.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4
3.3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Art the Clown er noget af det mest grusomme, blodige, horrible og ækle, man har set på film. Selv om det gør ondt i øjnene og sjælen, vil du ikke kunne fjerne blikket fra lærredet." (Astrid Maan Thomsen)

  • Politiken

    "...den er så ivrig efter at levere, at den mister den humor og fantasi, der karakteriserede splatterfilmene i 1980’erne, som den ellers dedikerer sig til stilistisk." (Joakim Grundahl)

  • Soundvenue

    "'Terrifier 2' er så klam og makaber, at det minder mere om to en halv time i Det Gyldne Tårn end en tur i biografen. Men det er altså et turpas, jeg med glæder køber!" (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jørenuser/447494

Hvilken absolut fantastisk grindhouse splatter film. Hvis man ønsker smukke billeder, tung stemning, velopsatte jumpscares og imponerende CGI, skal man holde sig langt væk. Hvis man vil have fysiske effekter i verdensklasse, absurde kreative mord og en over the top bad guy man mere hepper på end hader er Terrifier lige sagen. Ikke en film for alle, men for fans af genren er det en must see movie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.