Terrifier 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
08.12.2022
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terrifier 2
|
Versioner: se alle
2D, Uden undertekster
|
Billetter
Terrifier 2 plakat

Gyseren 'Terrifier 2' handler om den mere end voldsparate klovn, Art the Clown, der jager teenagepigen, Sienna og hendes lillebror, Jonathan på Halloween-aften – undervejs krydser adskillige uheldige den blodtørstige Arts vej, og de må naturligvis lade livet på makaber og bizar vis, så jagten på Sienna og Jonathan kan fortsætte.

'Terrifier 2' er en af nyere tids mest hypede splatterfilm efter at adskillige person har brækket sig eller er besvimet under visningen af filmen i forbindelse med den amerikanske biografpremiere. Der er altså med garanti lagt i kakkelovnen til et splatter- og blodorgie, når Art hugger, stikker, banker og hamrer sig vej gennem filmens cast.

Skal du se Terrifier 2?
(149 stemmer)

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jørenuser/447494

Hvilken absolut fantastisk grindhouse splatter film. Hvis man ønsker smukke billeder, tung stemning, velopsatte jumpscares og imponerende CGI, skal man holde sig langt væk. Hvis man vil have fysiske effekter i verdensklasse, absurde kreative mord og en over the top bad guy man mere hepper på end hader er Terrifier lige sagen. Ikke en film for alle, men for fans af genren er det en must see movie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.