Vind biografbilletter hver uge

Terminator: Dark Fate

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terminator: Dark Fate
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Level 7, Babybio
|
Billetter

Actionfilmen 'Terminator: Dark Fate' er den direkte efterfølger til Terminator 2: Dommedag, og har igen Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton i rollerne som cyborg og Sarah Connor.

I filmen slår Sarah Connor sig sammen med en hybrid mellem en cyborg og et menneske ved navn Grace, der er sendt tilbage i tiden for at beskytte den unge Dani. En avanceret dræberrobot er nemlig på sporet af Dani, og de eneste, der kan hjælpe, er Sarah og Grace.

'Terminator: Dark Fate' er den sjette Terminator-film, efter seriens begyndelse i 1984, men den tager udgangspunkt efter begivenhederne i den succesrige 2'er fra 1991.

Filmen blander ligesom forgængerne action og science fiction i nogenlunde lige dele, mens tidsrejser og tekonlogisk armageddon spiller en vigtig rolle.

Seriens helt store stjerne, 72-årige Arnold Schwarzenegger, vender tilbage i en mystisk rolle, mens Linda Hamilton for første gang siden 1991 spiller en af filmhistoriens sejeste actionhelte, Sarah Connor.

Manden bag den rapkæftede superheltefilm, Deadpool, sidder i instruktørstolen, og James Cameron, som var med til at starte det hele, producerer. (Copyright: kino.dk)

Skal du se Terminator: Dark Fate?
(695 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sune Pedersenuser/171268

Det er jo ikke Terminator 6 ...

det er en "Reboot" film ...

Så det er faktisk Terminator 3 ... hvilket James Cameron selv har sagt...

The Joker

Det burde Kino også vide!
Btw. Det er ikke nogen reboot. Man skal glemme Terminator 3 - 5. Da de ikke har noget at gøre med Terminator 1 og 2 + den nye ;-)

Sune Pedersenuser/171268

Det har James Cameron glædet sig til i mange år at kunne gøre :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.