Cookie- og Privatlivspolitik

Terminalen

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
17.09.2004
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Terminal
|

Mens Victor Navorski befinder sig ombord på flyet til New York, sker et statskup i hans lille, østeuropæiske hjemland. Da han lander i Kennedy Airport eksisterer Viktors land ikke længere som stat, og hans pas er derfor ugyldigt.
Viktor kan således ikke rejse ind i USA, men han har heller ikke mulighed for at rejse hjem til et land i blodig borgerkrig. Han er strandet og under sit månedslange ophold i lufthavnen bliver han en del af en kompleks og absurd verden, der aldrig er kedelig.
Da Viktor møder stewardessen Amelia, spirrer den umulige romance, men den kølige told-kommissær Dixon anser Viktor for at være en bureaukratisk bommert – et ukontrolabelt problem, der skal fjernes. Jo før jo bedre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Afgjort ikke Steven Spielberg bedste film, men slet ikke en dårlig film.
Og godt skuespil af især Tom Hanks, hvor han faktisk gør filmen interessant på mange måder.

Kasper

Udemærket film, men desværre lidt langtrukken.

Nikolaj

Måske er det Spielbergs mest undervurderet, det er selvfølgelig ikke en stor bluckbuster en en medrivende thriller eller science fiction film, men den har meget på hjertet, selv om at det er en lille film. Det er samtidig også en af Spielbergs sjoveste film. Lidt inspiration fra Jacques Tati kunne godt tænkes. Med et rørende lille budskab, og super skuespils-præstationer gør, at den får 5 stjerner herfra!

Mike

Rørende film, med masser af humor.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

I pretty good little movie. Hanks and Tucci are their usual brilliant selves.

S. Rico

Tja, idéen er da fin nok. Men samlet set en jævn film.

Wayne

i ingenmandsland - og ingen ved hvad de skal gøre med ham. Stor humor af Spielberg og godt og varmt spil af Hanks, i hans bedste rolle i flere år.

Nogenuser/12232

tom hanks spiller fantastisk. og jeg ELSKER den historie med en overraskelse til sidst er det en af de bedste film jeg har set

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.