Cookie- og Privatlivspolitik

Tenacious D in 'The Pick of Destiny'

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.01.2007
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tenacious D in 'The Pick of Destiny'
|

I 'Tenacious D in The Pick of Destiny' beslutter den kun 10 år gamle Jack Black at stikke af hjemmefra for at finde sin rette plads i livet.

Mange år efter finder han den i rockens Mekka – Hollywood. Her støder han på Kyle Gass, og mødet bliver  fødslen af den ædle power rock/metal duo Tenacious D.

De opdager hurtigt, at de har samme forkærlighed for rock and roll, og fra deres første optræden på en lusket bar i den lurvede del af LA til de bliver det selvudnævnte største band i verden overrumpler ”The D” alle.

'Tenacious D' spiller rendyrket rock med ærefrygt og respekt for gamle rockdyder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Musikkamp mod djævelen. Jack Black i en af sine bedste film, kæmpe overskud, og masser af musikallitet.

Henrikuser/300174

En bedre og mere original film i denne genre findes ikke. Filmen er en vidreudvikling af Cyle Gas og Jack Blacks tv-serie om deres lille tomands band Tenacious D's rejse mod berømmelsen.
Bare åbningsscenen med den unge Jack Blacks oprørske sang ved familens spisebord og Meat Loaf, som far, der sætter ham på plads efterfulgt af Dio, som træder ned fra sin trone og ud af Teenageværelsets idolplakat for at indgyde håb og vejledning, er så suverænt lavet, at man fra start af må overgive sig.

Malte Harhorn

Fed film for Tenacious D fans, men mere på grund af bandet end filmen. Fed musik og ånd, men ikke en videre fantastisk film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.